Death Stranding oynadığına emin misin sen?
Gerek olmadığını düşündüğüm halde bir bölgesini sürprizbozan kutucuğuna aldım, kutucuğun içinde de oynanışa olan etkisini çok kısaca açıkladım. Easter egg'in ne olduğunu söylememişim, gameplay'den bir kesit vs. yok, sadece tarihi sallamasyon atmaması için öneri yapmışım ve önerinin havada kalmaması için de ileride görebileceği bir şey olma ihtimalinin çok yüksek olduğundan bahsetmişim. Hata yapmadığım halde baktım, araştırırsan aynı soruya konu sahibine verdiğim cevabın benzerlerinin küresel medyada verildiğini görebilirsin. Hatta ne olduğunu anlatan bile var, o kadar patavatsız kaynıyor internet yani. Oyunu A'dan Z'ye anlatmışım gibi tepki vermene gerek yok. Konu sahibine boş yere oyunun bütün evrenini anlatmışım imajı veriyorsun.
Ek olarak soru tam olarak her şeyi söylemem gereken şekilde sorulmuş diyorum zaten, tutup da burada gameplay tutorial vermedim. Misal adam sana "Gameplay'de böyle böyle oluyor ne işe yarıyor, ne olacak ileride?" dese "spoiler olur ya" deyip geçiştirecek misin? Net soru soruyor. Yani yazdığım şey solda sıfır. Tekrar söyleyeyim, "Bunun bana bir etkisi olur mu?" dememiş. "Ne işe yarıyor?" diye doğrudan sormuş. Bunu açıklamam bile komik.