Ethem Efe
Üstün
Doğduğum ay ve yılı soruyor öteleşim kabiliyetini öğrenmek için, ne işe yarayacak acaba?
Merak etmeyin hocam, oynanışla ilgili bilgi falan vermedim size. Geldiğinde görürsünüz. Gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz, iyi oyunlar.Zaten anlamadım hocam sıkıntı yok, doğum tarihimi yazdım ben direkt, 06/07, artık geldiğinde anlarım herhalde.
Merak etmeyin hocam, oynanışla ilgili bilgi falan vermedim size. Geldiğinde görürsünüz. Gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz, iyi oyunlar.![]()
Keyfini çıkar ve bitirmek için acele etme. Bu oyun farklı bir deneyim hakikatten.Oyun bitince size soracağım büyük ihtimalle tüm hikayeyi falan![]()
Keyfini çıkar ve bitirmek için acele etme. Bu oyun farklı bir deneyim hakikatten.
Kayıp kargoları her seferinde gitmesi gereken yere teslim etmek zorunda değilsin. Yolunun üzerindeyken alıp, gittiğin istasyonda emanet edebilirsin. Oyun zaten uzun, bir de her kargoyu yerine teslim edeceğim dersen güzelim oyun sana sıkıcı hale gelebilir. Yolda bulduğun posta kutularına da bırakabilirsin kayıp kargoları.Hocam ben bu kayıp kargoları alıyorum falan ama gittikçe uzaklaşıyorum merkez düğümden, çoğu merkez düğüm için. Hikaye dolasıyısı ile tekrar gidecek miyim ana düğüme? Taaa uzaktan sadece kayıp kargolar için gitmek istemiyorum ana düğüme.
Diğer konumda dediğim gibi.Kayıp kargoları her seferinde gitmesi gereken yere teslim etmek zorunda değilsin. Yolunun üzerindeyken alıp, gittiğin istasyonda emanet edebilirsin. Oyun zaten uzun, bir de her kargoyu yerine teslim edeceğim dersen güzelim oyun sana sıkıcı hale gelebilir. Yolda bulduğun posta kutularına da bırakabilirsin kayıp kargoları.