Demeyin böyle işte ya :( 5 6 saat tekrar oynamak istemiyorum. Paramda yok şu an ne yazık ki.
Ama öyle cidden. :( Oyunun güzelliği öyle ortaya çıkıyor. En zor yerde bir anda başka bir oyuncunun inşa ettiği köprü, bıraktığı bir merdiven, senin malzemenin yetmediği bir yapının bir başka oyuncu tarafından tamamlanması, haritanın herhangi bir yerinde bir motivasyon işareti... Oyunun keyfini artırıyor.

Ama öyle cidden. :( oyunun güzelliği öyle ortaya çıkıyor. En zor yerde bir anda başka bir oyuncunun inşa ettiği köprü, bıraktığı bir merdiven, senin malzemenin yetmediği bir yapının bir başka oyuncu tarafından tamamlanması, haritanın herhangi bir yerinde bir motivasyon işareti... Oyunun keyfini artırıyor.

Emin misiniz kayıt dosyasını aktaramadığımdan?

Ama öyle cidden. :( oyunun güzelliği öyle ortaya çıkıyor. En zor yerde bir anda başka bir oyuncunun inşa ettiği köprü, bıraktığı bir merdiven, senin malzemenin yetmediği bir yapının bir başka oyuncu tarafından tamamlanması, haritanın herhangi bir yerinde bir motivasyon işareti... Oyunun keyfini artırıyor.

Tamam ulan, ilerlememe görüşürüz diyorum ve oyunu siliyorum. Para gelince orijinal alıp en baştan başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin misiniz save dosyasını aktaramadığımdan?
Valla biraz araştırdım ama emin olamadım. Reddit'te bakındım genelde herkes online ve offline arasındaki farklardan bahsetmiş sadece. Ben hep online oynadım ama arkadaşım offline moda geçmek istediğinde yeni oyun istediğini söyledi bana geçen günlerde. Sanırım online oyundaki yapılardan faydalanıp da offline'a geçiş yapılamadığı için öyle olabilir, hile gibi olmasın diye ama offline'dan online'a geçiş konusunda emin olamadım.

Vallahi biraz araştırdım ama emin olamadım. Reddit'te bakındım genelde herkes Online ve offline arasındaki farklardan bahsetmiş sadece. Ben hep Online oynadım ama arkadaşım offline moda geçmek istediğinde yeni oyun istediğini söyledi bana geçen günlerde. Sanırım Online oyundaki yapılardan faydalanıp da Offline'a geçiş yapılamadığı için öyle olabilir, hile gibi olmasın diye ama Offline'dan Online'a geçiş konusunda emin olamadım.

Epic Games üzerinden almam bir şey değiştirmez değil mi? 350 TL daha ucuz çünkü.

Tamam ulan, ilerlememe görüşürüz diyorum ve oyunu siliyorum. Para gelince orijinal alıp en baştan başlayacağım.
Bence iyi karar. Oyunun senaryosunun temel mantığı da zaten "bağ kurmak" üzerine ve oyun sana diğer oyuncularla onları hiç görmesen bile bağ kurma imkanı veriyor online modda. En güzeli o şekilde oynamak.

Epic Games üzerinden almam bir şey değiştirmez değil mi? 350 TL daha ucuz çünkü.
Yok, değiştirmez. Ben de Epic'ten oynuyorum. Bir kere bitirdim, ikinciyi oynuyorum. 🤣

Bence iyi karar. Oyunun senaryosunun temel mantığı da zaten "bağ kurmak" üzerine ve oyun sana diğer oyuncularla onları hiç görmesen bile bağ kurma imkanı veriyor Online modda. En güzeli o şekilde oynamak.

Yok, değiştirmez. Ben de Epic'ten oynuyorum. Bir kere bitirdim, ikinciyi oynuyorum. 🤣

Tamamdır, beni aydınlattığınız için teşekkür ederim.

Oyun sadece senaryoya koştursan bile 40 saate yakın oynanış sunuyor sana doya doya. Bir de oyunda yapı yapmak için, kargo teslim etmek için vakit geçirirsen daha fazla vakit harcarsın ve verdiğin her kuruşa değer.

Yapı yapmak derken hocam? Tam olarak ne yapmam gerekiyor?
Senaryonun şu aşamasında nasıl ki merdiven, halat gibi araçlarla işini kolaylaştırıyorsan, oyunun ileri safhalarında köprüler, yollar işin içine giriyor. Sen yapabildiğin gibi online modunda diğer oyuncuların yaptığı yol ve köprülerden de faydalanıyorsun harita üzerinde.