Bu bir iç dökme konusudur.
Death Stranding'i 5 yıl boyunca indirdim, sildim. Sürekli 4-5 saat oynadıktan sonra tahammül edemediğim için pes ediyordum. Şu an tekrar başladım, bu oyunu bitirmemek üzerimde adını koyamadığım bir yüke neden oluyor. Belki de bitirmediğim nadir 3A oyunlardan olduğu içindir, bilmiyorum.
8. saatimdeyim ve şu ana kadar en çok oynadığım süre bu kadar ama yine sınırdayım, silmeme ramak kaldı.
Yahu, uyduruktan bir tane motor koymuşlar, iki adımlık yere gidiyor, tık takılıyor. İki adımlık yere ben yürüyerek de giderim. Tam sevindim "aha motor var, eziyet sonra erdi" diye ama motorla teslimat daha zor oluyor.
Önümüzdeki mızmız velet de ayağım kaysa bile ağlayıp duruyor, kafa falan kalmadı. Sakinleştirmek istiyorum, elim yara oldu, salla salla, asla sakinleşmiyor. Kordona bağlı bebek nasıl ağlayabilir ya?
Oyun kontrolleri desen rezalet. Asla bu oyun için geliştirilmiş kontroller olduğunu düşünmüyorum. İşeme animasyonu koyacağına gidip kontrolleri düzeltseydin. Burası ayrı bir nokta, zart zurt saçma sapan detaylar var. Yok ayakta tuvaleti kullan, yok oturarak tuvaleti kullan, bilmem ne.
Takım askısı olayı da ayrı kötü. Savaşın ortasında üstümdeki bomba bitiyor, envanterde var ama. Takım askısında bir türlü gözükmüyor, envanterden alıp taşıyorum, yok hala gözükmüyor, illa üzerimde biten bombaları yere atmam gerekiyor ki dolu bombalar askıda gözüksün.
Arada çıkan şarkılar güzel. Hepsijet teslimatı yaparken sarıyor, yoksa hiç çekilmeyecek.
Birkaç saat oynayınca açılıyor diyenlere de inancım bitti, oyun açılmıyor. Şu an liman şehrindeki bölümdeyim. Yine de birkaç saat daha şans vereceğim, o da sırf Daryl ve Hannibal reis hatrına.
Beni dinlediğiniz için teşekkürler. İç dökme bitmiştir.