DLSS frame generation, FSR3 frame generation gibi şeyleri Linux'ta kullanabilsek yemin ederim geçeceğim Linux'a.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben kurdum. Bir kere From Software oyunları DirectX ile bence sorunlu çalışıyor. DXVK yada VK3D ile oynuyorum onları. Sadece iki tane DLL dosyasını, oyunun ana dizinine atıyorsun, bitti.Tamam ama Proton GE varsayılan olarak ayarlıyor. Bir Windows kullanıcısının DXVK kuracağını sanmam.
- Makaleler
- 7
Ben sorun etmiyorum. Sen TikTok'u sil bakayım.Kernel seviyesine Anti-Cheat kuran bir oyun hiç oynanmamalı bence.
Kullanılıyor diye biliyorum. Ben CP 2077 ve Miles Morales oynadım Linux'ta.DLSS frame generation, FSR3 frame generation gibi şeyleri Linux'ta kullanabilsek yemin ederim geçeceğim Linux'a.
Kullanılıyor diye biliyorum. Ben cp 2077 ve Miles Morales oynadım Linux'ta.
Ama DLSS fg-yi FSR3 fg ile değiştiremiyoruz.
- Makaleler
- 3
TikTok, Facebook gibi sosyal medyalarla işim yok. YouTube kullanıyorum onun için açık kaynaklı PipePipe programını kullanıyorum
FSR3 destekleyen oyun çok yok bildiğim kadarıyla ama DLSS 3, 3.5 yani FG destekleyen hatrı sayıda var. Eğer kullanılmıyorsa FG, o zaman CP 2077 ile Windows'ta neredeyse aynı FPS ortalaması almamam gerekirdi.
- Makaleler
- 7
Bağlaç olan de ayrı.TikTok, Facebook gibi sosyal medyalarla işim yok. YouTube kullanıyorum onun içinde açık kaynaklı PipePipe programını kullanıyorum
Adına çok mutlu oldum.
FSR3 destekleyen oyun çok yok bildiğim kadarıyla ama DLSS 3, 3.5 yani fg destekleyen hatrı sayıda var. Eğer kullanılmıyorsa fg, o zaman cp 2077 ile Windows'ta neredeyse aynı FPS ortalaması almam gerekirdi.
Önemli olan FSR3fg kullanabilmek. Tıpkı Windows'ta mod kurup FSR3 Fg'yi dlssg niyetine kullanabilmek gibi.