Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arch'da algılıyor ama burada algılamıyor, adaptör TP-Link Archer T3U. Sadece Ethernet kartını algılıyor.
Saf Debian kurulurken bazı driverları kurulu gelmiyebiliyor, şahsen Debian kurmayı beceremedim onun yerine Ubuntu ya da Linux Mint deniyebilirisin ya da Debian tabanlı devuan, MX lnux ve Deepin deneyebilirsin.
Kurulumla alakalı bir gist buldum GitHub'da belki işe yarayabilir. İnternet bağlantısı gerekli sanırım sürücünün kurulumu için.
(Not: Harici sürücüler uyumsuzluk sorunu yaşatabilir, komutların çalışacağına garanti vermiyorum, sorumluluk kabul etmiyorum.)
(Not: Harici sürücüler uyumsuzluk sorunu yaşatabilir, komutların çalışacağına garanti vermiyorum, sorumluluk kabul etmiyorum.)
freedom
Uzman
Arch'da algılıyor ama burada algılamıyor, adaptör TP-Link Archer T3U. Sadece Ethernet kartını algılıyor.
Saf Debian kurulurken bazı driverları kurulu gelmiyebiliyor, şahsen Debian kurmayı beceremedim onun yerine Ubuntu ya da Linux Mint deniyebilirisin ya da Debian tabanlı devuan, MX lnux ve Deepin deneyebilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Malum dongle'ım sürücüsü 
firmware-realtek içerisinde bulunuyor. Bunu kurulum tamamlandıktan sonra apt ile kurarsan kullanmaya başlayabilirsin. Ps: Aynısı bende de var. MX Linux AHS versiyonunu kurarak çözdüm, sağolun.Saf Debian kurulurken bazı driverları kurulu gelmiyebiliyor, şahsen Debian kurmayı beceremedim onun yerine Ubuntu ya da Linux Mint deniyebilirisin ya da Debian tabanlı devuan, MX lnux ve Deepin deneyebilirsin.