@Qnix, Anladım hocam teşekkür ederim, bir deneyeyim. Birkaç sorun var ama sorun mu emin olmadığımdan yazma gereği duymuyorum şuanlık
Kusura bakmayın uğraştırıyorum sizi de.
@Qnix hocam merhaba yine bir sorun yaşıyorum. Steam kullanmak istiyorum ancak hiçbir zaman düzgün çalışmıyor. Grafiksel olarak Steam'de bozulmalar oluyor ancak onlar çok sorun değil, tabii çözümü varsa seve seve denerim. Asıl sorunum hem Proton ile oyunları açamıyorum, hem de sistemi her kapatıp açtığımda Steam disklerimi unutuyor. İnternette disklerinizi kalıcı mount edin gibi bir şey diyorlardı ancak yapınca sistemi çökerttim, tabii düzelttim dosyayı eski haline getirerek ancak hala sorun yaşıyorum. Proton konusunda ise, oyunlarda açılıyor diyor ancak sistem monitöründe de ekranda da oyun gözükmüyor. Ve sonra hata vermeden geri oyna tuşu aktif oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de GRUB menüsündeki duvar kağıdının dosya konumu nedir acaba? GRUB Customizer ile bir şeyler deniyordum da, onun için sordum.
Hocam son olarak biraz saçma olacak ama, Windows'taki bir oyunun AppData'daki verilerini Debian'a her açılışta kopyalayan bir program var mı? Yoksa .sh dosyası oluşturup kendim yazmam mümkün müdür?