Olgun daha iyi
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
İş gereğiyle Linux'u bırakmak zorunda kaldım. Ama cidden Linux'ta özgür gibi hissediyorsun. PC'nin açılımı "personal computer". Ve Windows kullanırken bilgisayarın kontrolü bende değilmiş gibi. Ama Linux'u biraz kavrarsan cidden bilgisayarın hakimiyeti sende ve bir araba gibi onu sen kullanıyorsun. Linux zor diyenlerde var. Matematiğide bilmiyordunuz başta. Öğrenerek ve araştırarak bilgi sahibi olursunuz. Linux'ta aynen matematik gibi.
Linux bir yaşam tarzıdır!
Şaka bir yana Windows severim uyumluluk, oyunlar ve arayüz için ama Linux daha stabil ve özgür, daha işlevsel.
Şaka bir yana Windows severim uyumluluk, oyunlar ve arayüz için ama Linux daha stabil ve özgür, daha işlevsel.
- Makaleler
- 1
CachyOS'te falan oyun performansı Windows'tan daha iyi mesela.Linux bir yaşam tarzıdır!
Şaka bir yana Windows severim oyunlar ve arayüz için ama Linux daha stabil ve özgür, daha işlevsel.
Windows program desteği açısından oyunda tercihim zaten yoksa Linux performansı da iyi.CachyOS'te falan oyun performansı Windows'tan daha iyi mesela.
- Makaleler
- 1
Yapımcılar şu Linux'a destek verse kimse Windows'ta kalmaz bence.Windows program desteği açısından oyunda tercihim zaten yoksa Linux performansı da iyi.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
RAM yiyen hizmetlerle mutluluklar size de.
SSD bozan güncellemeler ile mutluluklar
Dual Boot'u nasıl yaptınız?Sadece VN oynarım. Zaten dual-boot yaptım ama sadece Linux'a odaklanmak istiyorum.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Disk'te bölüm ayırarak.