Debian'da input lag sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuhoiisa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 505
  • Etiketler Etiketler
    lag sorunu

Tuhoiisa

Üstün
@Cruslan hocamın önerisiyle Debian 12 testinge geçis yaptım. XanMod kernel ve GPU driverlarımı kurup CS2 girdim. FPS güzel ama çok fazla input lag var nasıl çözebilirim?

@Cruslan Cinnamon kullanan bana ayıp ettin. Input lag sorunu yaşamıyorum ben. XFCE kullandığını söylüyor arkadaş. Keşke yorumları okuyup sonra yorum yapsanız. Böyle ezbere yazmasanız.

@Cruslan Cinnamon kullanan bana ayıp ettin. Input lag sorunu yaşamıyorum ben. XFCE kullandığını söylüyor arkadaş. Keşke yorumları okuyup sonra yorum yapsanız. Böyle ezbere yazmasanız.
Niye okuyayım şahsın yazması gerekirken. Cinnamon'un ağır bir arayüz olduğunu ve input lag sahibi olduğunu hem kullandığımdan hem de insanların sözlerinden biliyorum. Kullanıcı ne kadar detay verirse o kadar iyi cevap alır, benim sorunum değil bu. XFCE'nin bir yerinden compositor kapatılabiliyor, onu kapatırsa belki sorunu düzelir. Olmazsa da GNOME ya da KDE Plasma denesin önce.

@Cruslan O konuda sana hak veriyorum ama söyleme şeklin çok hatalı o konuda hak vermiyorum.
Forum etiği diye bir şey vardır. Kendin konu açacaksan gram bilmiyorsan bile sistemini yazarsın, Linux'daysa masaüstünü yazarsın, ha hiçbir şey anlamıyorsan telefonla monitöre doğrultulmuş bir fotoğraf bile yeter. Açtığın konuya vazgeçtiysen "vazgeçtim" yazarsın, çözdüysen en azından bir çözüme ulaştığın linki bırakırsın. Bu şekil bırakırsan ben nasıl anlayayım veya başkası nasıl anlasın? Ancak böyle hazır-cevap veya rastgele cevap alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…