Detaylar
Kim cevapladı?Wayland ile dene?@Cruslan hocamın önerisiyle Debian 12 testinge geçis yaptım. XanMod kernel ve GPU driverlarımı kurup CS2 girdim. FPS güzel ama çok fazla input lag var nasıl çözebilirim?
Tuhoiisa
Üstün
Xfce kurdum hocam desteği var mı?
Sanırım hayır.
- Makaleler
- 4
Cinnamon kullanıyorsan Cinnamon'dan kurtul. GNOME veya KDE Plasma'ya geç. Yoksa herhangi bir pencere yöneticisi de olur.
- Makaleler
- 4
Niye okuyayım şahsın yazması gerekirken. Cinnamon'un ağır bir arayüz olduğunu ve input lag sahibi olduğunu hem kullandığımdan hem de insanların sözlerinden biliyorum. Kullanıcı ne kadar detay verirse o kadar iyi cevap alır, benim sorunum değil bu. XFCE'nin bir yerinden compositor kapatılabiliyor, onu kapatırsa belki sorunu düzelir. Olmazsa da GNOME ya da KDE Plasma denesin önce.@Cruslan Cinnamon kullanan bana ayıp ettin. Input lag sorunu yaşamıyorum ben. XFCE kullandığını söylüyor arkadaş. Keşke yorumları okuyup sonra yorum yapsanız. Böyle ezbere yazmasanız.
- Makaleler
- 4
Forum etiği diye bir şey vardır. Kendin konu açacaksan gram bilmiyorsan bile sistemini yazarsın, Linux'daysa masaüstünü yazarsın, ha hiçbir şey anlamıyorsan telefonla monitöre doğrultulmuş bir fotoğraf bile yeter. Açtığın konuya vazgeçtiysen "vazgeçtim" yazarsın, çözdüysen en azından bir çözüme ulaştığın linki bırakırsın. Bu şekil bırakırsan ben nasıl anlayayım veya başkası nasıl anlasın? Ancak böyle hazır-cevap veya rastgele cevap alırsın.@Cruslan O konuda sana hak veriyorum ama söyleme şeklin çok hatalı o konuda hak vermiyorum.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-