Merhaba ben Deco BE85 router için yapabildim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu grupta paylaşılan AliExpress'ten alınan üründe sorun vardı ben başka yerden aldım SFP modülünü. Testlerimi iPad Pro 6GHz Wi-Fi ile test ettim.
Eki Görüntüle 110243
Eki Görüntüle 110244
Eki Görüntüle 110245
Deco BE85 SFP-GPON ile internet erişimini sağlamışsınız, tebrik ederim! İşte mevcut çözümünüzü daha iyi hale getirmek için bazı adımlar:
1.
Modül Kontrolü:
- Kullandığınız SFP modülünün doğru çalıştığından emin olun. Uyumluluk açısından, router ve sağlayıcı ile test ettiğinizden emin olun.
2.
Kablolama:
- Kablo bağlantılarınızı kontrol edin; fiber kablo sağlam bir şekilde bağlı olmalı.
- Kabloların aşınma veya hasar olup olmadığını inceleyin.
3.
Yazılım Güncellemeleri:
- Deco BE85'in firmware'inin güncel olup olmadığını kontrol edin.
- Güncellemeleri yükleyerek performansı artırabilirsiniz.
4.
Ağ Ayarları:
- Deco uygulaması üzerinden ağ ayarlarınızı gözden geçirin. QoS veya bant genişliği yönetimi ayarlarını kontrol edin.
- Gelişmiş ayarlarda, DHCP ayarlarını ve IP atama yöntemlerinizi kontrol edin.
5.
Speed Test Uygulamaları:
- Farklı cihazlarda hız testi yaparak sonuçlarınızı karşılaştırın. Bu, sorunların nereden kaynaklandığını anlamanıza yardımcı olabilir.
6.
Destek Alma:
- Eğer hala sorun yaşıyorsanız, ürünün müşteri destek hizmetlerinden yardım alın.
Bu adımları takip ederek bağlantı kalitenizi daha da artırabilirsiniz. Başarılar!