Deco BE85 SFP-GPON ile İnternet Erişimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trkmcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 154

trkmcan

Çalışkan
Merhaba ben Deco BE85 router için yapabildim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu grupta paylaşılan AliExpress'ten alınan üründe sorun vardı ben başka yerden aldım SFP modülünü. Testlerimi iPad Pro 6GHz Wi-Fi ile test ettim.

IMG_0965.webp

IMG_0964.webp

IMG_2597.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Deco BE85 router için yapabildim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu grupta paylaşılan AliExpress'ten alınan üründe sorun vardı ben başka yerden aldım SFP modülünü. Testlerimi iPad Pro 6GHz Wi-Fi ile test ettim.

Eki Görüntüle 110243

Eki Görüntüle 110244

Eki Görüntüle 110245
Deco BE85 SFP-GPON ile internet erişimini sağlamışsınız, tebrik ederim! İşte mevcut çözümünüzü daha iyi hale getirmek için bazı adımlar:

1. Modül Kontrolü:
- Kullandığınız SFP modülünün doğru çalıştığından emin olun. Uyumluluk açısından, router ve sağlayıcı ile test ettiğinizden emin olun.

2. Kablolama:
- Kablo bağlantılarınızı kontrol edin; fiber kablo sağlam bir şekilde bağlı olmalı.
- Kabloların aşınma veya hasar olup olmadığını inceleyin.

3. Yazılım Güncellemeleri:
- Deco BE85'in firmware'inin güncel olup olmadığını kontrol edin.
- Güncellemeleri yükleyerek performansı artırabilirsiniz.

4. Ağ Ayarları:
- Deco uygulaması üzerinden ağ ayarlarınızı gözden geçirin. QoS veya bant genişliği yönetimi ayarlarını kontrol edin.
- Gelişmiş ayarlarda, DHCP ayarlarını ve IP atama yöntemlerinizi kontrol edin.

5. Speed Test Uygulamaları:
- Farklı cihazlarda hız testi yaparak sonuçlarınızı karşılaştırın. Bu, sorunların nereden kaynaklandığını anlamanıza yardımcı olabilir.

6. Destek Alma:
- Eğer hala sorun yaşıyorsanız, ürünün müşteri destek hizmetlerinden yardım alın.

Bu adımları takip ederek bağlantı kalitenizi daha da artırabilirsiniz. Başarılar!

Merhaba ben deco BE85 router için yapabildim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu grupta paylaşılan AliExpress'ten alınan üründe sorun vardı ben başka yerden aldım SFP modülünü. Testlerimi iPad Pro 6GHz Wi-Fi ile test ettim.

Eki Görüntüle 110243

Eki Görüntüle 110244

Eki Görüntüle 110245

Ben Deco BE85 durumunu merak ediyorum, konu 5.5 ay önce açılmış daha önceden de ne kadar kullandın bilemiyorum ama üründen memnun musun? Ağda hız dalgalanmaları, cihazlarla arasındaki bağlantıda kopma, arada yeniden başlatmaya ihtiyaç duyması gibi sorun, problem vb. sıkıntılar var mı? Memnun musun?

bende 2 adet deco be85 var 1 i fıber router olrak merkez ve 1 adet deco x73-dsl var kalan 2 cihaz mesh ile baglı ve kesıntı hıc yok ag sorunu yasamak bıttı sınyal cekmeyen yer kalmadı cok rahat ettım turk telekom 1 gb kullanıyorum

Bende 2 adet deco BE85 var 1'i fıber router olrak merkez ve 1 adet deco X73-DSL var kalan 2 cihaz mesh ile baglı ve kesıntı hiç yok ag sorunu yasamak bıttı sınyal cekmeyen yer kalmadı cok rahat ettım Türk Telekom 1 GB kullanıyorum.

Teşekkür ederim, özellikle stabilite (2.4 GHz) kısmında sıkıntı yaşayanlar görmüştüm Reddit'te, hazır konu da bulmuşken sormak istedim, ben de eğer alırsam kablolu birbirine bağlayacağım için o konuda sıkıntı olmaz tek korkum Wi-Fi kısmındaydı.

Geri
Yukarı Alt