Odi ile Carlitoxx ile takla attım.
MA5671 ve G-010S-P 3 sene öncede hep radarımda ama kesinlikle ulaşılamıyordu. Hadi onu geçtim bir anda OpenWRT ile kurulum çıktı geçtiğimiz sene, ürünlere ulaşıldı, şak çalışıyor. Anlamadım gitti.
Neyse ben daha deneyemedim.
Bu arada Keenetic için yazmış olayım. Rehberde SFP'ye erişmek için bir ayar vardı. Aynı subnette olmak diye geçiyor.
Kendi routerımız 10.100.X. Y blokunda kullanıyorum.
Şu şekilde kendinize göre sağlayıcı portunuz seçili olsa da erişim sağlayabilirsiniz.
Nokia g-010S-P'yi denedim. (bu arada benim modüllerim hazır olarak OpenWrt kurulu idi)
05 olduk yine de, bağlantı olmadı. Peder maç seyredeceğinden 40 Dk'lık denememin sonuna geldim.
SFP arayüzü ve Keenetic ddm infosunu paylaşayım dedim.
Sonra devam etmek adına 2.5G medya konverterımza geçelim.
güzel bir konvertırdır.
Bu arada 2.5G SFP portuna takınca Onu'lar 2.5G akışı tanıyor direkt.
MA5671 ve G-010S-P 3 sene öncede hep radarımda ama kesinlikle ulaşılamıyordu. Hadi onu geçtim bir anda OpenWRT ile kurulum çıktı geçtiğimiz sene, ürünlere ulaşıldı, şak çalışıyor. Anlamadım gitti.
Neyse ben daha deneyemedim.
Bu arada Keenetic için yazmış olayım. Rehberde SFP'ye erişmek için bir ayar vardı. Aynı subnette olmak diye geçiyor.
Kendi routerımız 10.100.X. Y blokunda kullanıyorum.
Şu şekilde kendinize göre sağlayıcı portunuz seçili olsa da erişim sağlayabilirsiniz.
Nokia g-010S-P'yi denedim. (bu arada benim modüllerim hazır olarak OpenWrt kurulu idi)
05 olduk yine de, bağlantı olmadı. Peder maç seyredeceğinden 40 Dk'lık denememin sonuna geldim.
SFP arayüzü ve Keenetic ddm infosunu paylaşayım dedim.
Sonra devam etmek adına 2.5G medya konverterımza geçelim.
Bu arada 2.5G SFP portuna takınca Onu'lar 2.5G akışı tanıyor direkt.