Hamsi ismaH

Başarılı
Bilgisayarımda 480 GB M.2 tipi Kingston SATA SSD ve 1 TB Seagate Barracuda HDD var. Windows ve programlar SSD'ye, fotoğraflar vb. HDD'ye kuruluydu. Bu PC bazen açılırken "disk okuma hatası mı, disk yazma sorunu mu?" diye bir şey diyordu ve D diski onarılıyor deyip % veriyordu. %100 olunca açılıyordu. Bugün fotoğrafları taşınabilir bir HDD'ye attım ve D'yi biçimlendirmek istedim. Başta hızlı biçimlendir dedim ancak çok bekledim ve iptal ettim. D diskinin altında eskiden 930 GB, 625 GB boş yazarken başta NTFS yazdı, sonra yazı gitti. Şu an bir şey yazmıyor. Özelliklere baktığımda 0 Bayt yazıyor ve 0 Bayt kullanılabilir diyor. Tekrar biçimlendirmeyi denedim, bu sefer normal denedim ancak hiç ilerlemeyince yine iptal ettim. Şimdi gene hızlı biçimlendirmeye bastım ancak hala ilerlemiyor. Diski nasıl temizleyip tekrar kullanılabilir hale getirebilirim?

Af edersin tam anlayamadim. Senin disk %99 bozulmus gibi gozuluyor veya baglanti noktalwrini kontrol et.

CrystalDisk info ile kontrol edebilirsin.
1785943501775.webp

1785943511428.webp

Af edersin tam anlayamadim. Senin disk %99 bozulmus gibi gozuluyor veya baglanti noktalwrini kontrol et.

CrystalDisk info ile kontrol edebilirsin.