Şu deco BE85 kurulumu tam olarak nasıl yaptınız telefon ve uygulama üzerinden olması bence iyi güzel fakat web arayüzünde hiçbir ayar yok saçmalık. Keenetic bunun yanında çok iyi bence.

Merhaba ben Deco BE85 router için yapabildim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu grupta paylaşılan AliExpress'ten alınan üründe sorun vardı ben başka yerden aldım SFP modülünü. Testlerimi iPad Pro 6GHz Wi-Fi ile test ettim.

Eki Görüntüle 110243

Eki Görüntüle 110244

Eki Görüntüle 110245
Bende yapmaya çalışıyorum rica ediyorum banada yardımcı olur musunuz nasıl yaptığınız hakkında bilgi verebilir misiniz? HUAWEI MA5671A SFP var bende içinde OpenWRT yüklü fakat SPF nin arayüzüne erişemediğim için @Majdev in rehberini bir türlü yapamadım. Firmware yi kurup cmd komutlarını yapmak için ilerleyemedim. TürkNet internet kullanıcısıyım aynı modemi bu işi yapabilmek için aldım fakat ne yaptıysam başarılı olamadım. Çözümünüzü benimlede paylaşır mısınız? Ve ayrıca bu modülle bağlantı yaparsam TürkNet Gigabit internetim 940 download 900upload veriyor bu işlemde upload düşüşü gerçekleşir mi? Bunuda bilen biri yazabilirse çok makbule olur doğrusu..