Arkadaşlar başlıkta söylediğim hava soğutmayı alan kullanan var mı? Yakında sistemi yükselteceğim 7800X3D-9800X3D yada işte 9600x daha karar vermedim iyi bir AMD işlemcisi alacağım. Buna göre nasıldır? Biliyorum Thermalright'ın falan güzel soğutıcuları var. Ama Led göstergesi hoşuma gitti. Özellikle alıp kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim :)

Led ekranı hoşuma gitmişti. Peki 7 bakır borçlu hangi modeli var. Kasam yüksekliği en fazla 165mm destekliyor. Büyükse olmaz
Hocam sadece görünüş için ise alabilirsin ama lede vb önem vermiyorsan 7 bakır borulu thermalright modellerine bakabilirsin Phantom Spirit gibi. Ama thermalrightın daha iyi modelleri vardır eminim ki. Ben sadece kullandığım modeli önerebilirim.

Arkadaşlar önerinizi dikkate alarak gaming gen den thermalright phantom spirit 120 se ARGB aldım. 2 gün önce elime ulaştı. Ryzen 5 5600 işlencim var. İleriye dönük bu soğutucuyu aldım. Yaptığım ilk terslere göre cs2 de işlemcim 55 56 derecelerde 45 46 derecelere düştü. Ragnarok da 65 66 derecelerde 55 56 derecerelere düştü yani 10 derece fark etti :) önerileriniz için teşekkür ederim. Ayrıca sessiz çalışması da çok güzel. :) seneye 9600x işlemcinin geçmeyi düşünüyorum inşallah aynı performansı onda da yakalarım :)