Elektronik DeepCool CG580 Siyah Kasa 2.721 TL

alihanvardertyok

Becerikli
Merhabalar.

DeepCool'un geniş iç hacim ve soğutma varyasyonları sunan kasası güzel bir fiyattan satılıyor. Dahili fan bulunmaması bir eksik olsa bile harici fan eklemesinin bu fiyatı baz aldığımızda çok zorlamayacağını düşünüyorum.

Ekran görüntüsü 2025-03-09 150742.webp

3 adet kaliteli fan alsak Phanteks XT view fiyatına denk geliyor direk onu almak daha mantıklı :D

3 adet kaliteli fan alsak Phanteks XT view fiyatına denk geliyor direk onu almak daha mantıklı :D
O da artık abartı olmadı mı? Kasanın sıfır fiyatı 4500 TL.

Banka havalesiyle 4200 TL. Kaldı ki stok yok.

Bu kasaya 3 tane fan alsanız ki bunlar Thermalright'ın TL-C12B-S V3 serisine ait olsun 3500 TL'yi buluyor.

Keza aynı soğutma varyasyonlarını da sunmuyor. Haklı yorum olsa anlarım ama aradaki fiyat farkı 750-1000 TL.

Son düzenleme:

Banka havalesiyle 4200 TL. Kaldı ki stok yok.

Bu kasaya 3 tane fan alsanız ki bunlar Thermalright'ın TL-C12B-S V3 serisine ait olsun 3500 TL'yi buluyor.

Keza aynı soğutma varyasyonlarını da sunmuyor. Haklı yorum olsa anlarım ama aradaki fiyat farkı 750-1000 TL.

Sen 3 fana 800TL almayı planlamıssın ben adetini 500TL düşünmüştüm :D

Sen 3 fana 800TL almayı planlamıssın ben adetini 500TL düşünmüştüm :D
Planlamadım. Thermalright'ın soğutucularında kullandığı fanı örnek verdim. Bu zamana kadar Corsair, Arctic, Cooler Master, Thermalright gibi birden fazla markanın fanlarını kullandım. Özellikle kasa fanı olarak PWM destekli bir fanın ekstrem sonuçlar doğurması mümkün değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt