Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Evet, fazlasıyla yeterli olur.
- Makaleler
- 24
Evet fazlasıyla yeterli. Ben de aynı soğutucuyu 7600X ile kullanıyorum. Performansı gayet iyi.
Berat_41
Uzman
Peki ona göre termal macun önerisi de yapabilir misiniz?Evet fazlasıyla yeterli. Ben de aynı soğutucuyu 7600X ile kullanıyorum. Performansı gayet iyi.
Peki ona göre termal macun önerisi de yapabilir misiniz?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Soğutucunun içinden termal macun çıkıyor.
Berat_41
Uzman
Anladım teşekkür ederim
DeepCool gammax AG400, Ryzen 5 5600 için yeterli mi?
Ben Ryzen 5 7500F ile kullanıyorum. Gayet yeterli olur sessiz çalışıyor ve sıcaklık seviyeleri de gayet iyi oluyor. Soğutucunun içinde paket halinde küçük termal macun çıkıyor onu sürebilirsin. Ayrı olarak almak istersen Thermalright öneririm.
- Makaleler
- 24
Sogutucu icinden kendi termal macunu cikiyor.Peki ona göre termal macun önerisi de yapabilir misiniz?
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Fixed RGB Fanlı Intel LGA 1851 & AMD AM5 Destekli Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...
Bu bile yeterli o işlemci için.