Yer
Seknarf Nine
Merhaba,

DeepCool LT720 modelini aldığımdan beri kutu içeriğinden çıkan mevcut termal macunu kullanmaktayım ve aradan 1 yıl geçmesinden ötürü macunu yenilemek istiyorum. Termal macun piyasasından uzun zaman aradan uzak kalmakla birlikte, elimde MX-4 ürünü mevcut. Dolayısıyla MX-4 ile mi yenilememi önerirsiniz yoksa yeni bir termal macun/pad mi almalıyım? Bu konuda sizin fikirlerinizi almak isterim.

Saygılarımla.

Not: Bütçe sınırı yoktur.

İşlemciniz sıcak çalışan bir işlemci, dolayısıyla macun işine de önem vermemiz gerekecek.

MX4 yetersiz değil ancak 7600X'i ben MX4'e emanet etmezdim.

Thermal Grizzly Kryonaut tavsiye edebilirim. Yalnız bu macunu sürmek biraz zordur. 1 gramlık versiyonunu kendinize güveniyorsanız alabilirsiniz. Yok benim hata yapma ihtimalim var diyorsanız 2 gramlık alın, kafanız rahat olsun.

İyi sosyaller.

İşlemciniz sıcak çalışan bir işlemci, dolayısıyla macun işine de önem vermemiz gerekecek.

MX4 yetersiz değil ancak 7600X'i ben MX4'e emanet etmezdim.

Thermal Grizzly Kryonaut tavsiye edebilirim. Yalnız bu macunu sürmek biraz zordur. 1 gramlık versiyonunu kendinize güveniyorsanız alabilirsiniz. Yok benim hata yapma ihtimalim var diyorsanız 2 gramlık alın, kafanız rahat olsun.

İyi sosyaller.
Thermal Grizzly Kryonaut modelini önereceğiniz tahmin etmiştim. Sürmekten zordan kastınız nedir? Sıvı çok mu akışkan?

Thermal Grizzly Kryonaut modelini önereceğiniz tahmin etmiştim. Sürmekten zordan kastınız nedir? Sıvı çok mu akışkan?
Aksine çok katı. Macunu sürüp üstüne baskı yaparak yayabileceğiniz bir macun değil. Spatulası ile dikkatlice dağıtmanız gerekiyor. Yıllardır bilgisayar işi yapıyorum, ben ilk kullandığımda sürememiştim düzgünce mesela. Hala daha zorlanırım. Belki de ben beceriksizim bilmiyorum :D.