Makaleler
6
Merhaba. Hepsiburada değişim kampanyası ile Honor Magic 8 Lite 8 bin TL'ye geliyor.
Cihazın tasarımını beğenmesem de bataryası, işlemcisi, ekranı yeterli. Kamera da çok önemli değil. Sizce alınır mı? Başka cihaz önerir misiniz?

Şu anki cihazım S22 (yaklaşık 7 bin TL teklif ediliyor, Magic 8 Lite'da 5 bin TL takas desteği mevcut)
Ayrıca cihaz hakkında sorum ise titreşim motoru var mı? Turkcell eSIM çalışır mı?
Hepsiburada değişim kampanyası yapan var mı? Kuryeyi telefon veri aktarması için daha sonra gel desem sorun olur mu, yapan var mı?

Önemsediğiniz özellikler nelerdir? Yalnızca batarya mı?

Yani normalde nothing 3A düşünüyordum maalesef bütçe yetmiyor.
Genel olarak batarya için değişiyorum. Başka cihaz önerecekseniz Hepsiburada'da değişim kampanyası ile en fazla 12.000 TL olabilir. Eğer başka sepette indirim yapan varsa orasıda olur.

eSIM konusunda sıkıntı çıkma ihtimali var, Honor 400 serisinde böyle bir sorun bulunuyordu.
Bu cihazı eSIM ile kullanabilen var mı diye araştırmak gerek.

Titreşim motoru elbette var, ama kalitesi hakkında bilgi yok.

Cihazın temel donanımı ise iyi. 8K'yı sonuna kadar hak ediyor bence.

Ama sorun şu: HB sizin cihazın fiyatını fazla öldürmüş gibi. 2. elde bile 15K civarlarında dolaşıyor S22.

Bence S22'yi 2. elden 15/17K arasına satmaya çalışın ve üzerine ekleme yapıp NP 3a alın. (Almayı düşünüyormuşsunuz, almak için en mantıklı yol bence.)

eSIM konusunda sıkıntı çıkma ihtimali var, Honor 400 serisinde böyle bir sorun bulunuyordu.

Titreşim motoru elbette var ama kalitesi hakkında bilgi yok.

Bunların dışında, cihazın temel donanımı iyi. 8K'yı sonuna kadar hak ediyor.

Ama sorun şu: HB sizin cihazın fiyatını fazla öldürmüş gibi. 2. elde bile 15k civarlarında dolaşıyor S22.

Bence S22'yi 2. elden 15/17K arasına satmaya çalışın ve üzerine ekleme yapıp np 3A alın. (almayı düşünüyormuşsunuz, almak için en mantıklı yol bence.)

Hocam maalesef satış konusunda çok katı bizimkiler. İkinci elde satabilsem telefoncudan yurt dışı cihaz alırdım şahsen.
Bende titreşim motorunun kalitesini soruyordum. S22'den geçişte üzer mi bilmiyorum.
Bir epey yorumunda Turkcell eSIM'i çalıştırmış biri.
Hepsiburada 12K teklif ediyor bu cihaz özelinde. Bence biraz iyi ki 12K ya satan da var.

Hocam maalesef satış konusunda çok katı bizimkiler. İkinci elde satabilsem telefoncudan yurt dışı cihaz alırdım şahsen.
Bende titreşim motorunun kalitesini soruyordum. S22'den geçişte üzer mi bilmiyorum.
Bir epey yorumunda Turkcell eSIM'i çalıştırmış biri.
Hepsiburada 12K teklif ediyor bu cihaz özelinde. Bence biraz iyi ki 12K ya satan da var.
O zaman bu cihaza geçmek mantıklı. Titreşim motorunun aşırı üzeceğini sanmıyorum.

S22'ye kıyasla bariz bir düşüş yok sayılır. (Kamera haricinde.) eSIM sorunu da yokmuş, geçilir.

O zaman bu cihaza geçmek mantıklı. Titreşim motorunun aşırı üzeceğini sanmıyorum.

S22'ye kıyasla bariz bir düşüş yok sayılır. (kamera haricinde.) eSIM sorunu da yokmuş, geçilir.

eSIM sorunu var hocam Türk Telekom eSIM i çalıştıramamış. Ayrıca Turkcell uyumlu değil demesine rağmen çalışmış.
Bilmiyorum bakacağım 1 2 güne belli olur her şey teşekkürler hocam.

Son düzenleme:

Titreşim motoru elbette var ama kalitesi hakkında bilgi yok.

Cihazın temel donanımı ise iyi. 8K'yı sonuna kadar hak ediyor bence.

Ama sorun şu: HB sizin cihazın fiyatını fazla öldürmüş gibi. 2. elde bile 15k civarlarında dolaşıyor S22.

Bence S22'yi 2. elden 15/17K arasına satmaya çalışın ve üzerine ekleme yapıp np 3A alın. (almayı düşünüyormuşsunuz, almak için en mantıklı yol bence.)

15e satılmaz hocam S22. 12'ye bile biraz uğraşılır verilir.