Değişimi olan monitör bir daha değişim olur mu?

Yer
İsrail
2024 yılında satın aldım. monitörde 6 tane ölü pixel vardı. 2. gün garantiye yolladım ve değişim kararı çıktı. Gene garantiye yollarsam değişim olur mu yoksa para iadesimi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene değişim yapıldıysa büyük ihtimalle başka bir değişim yapmazlar ve para iadesi de gerçekleşmez.
Çünkü satın alındıktan sonra sadece 14 gün içerisinde iade ve değişim süreci oluyor.
Tamir edilecek bir durum var ise ücreti karşılığında ediyorlar diye biliyorum.

2024 yılında satın aldım. monitörde 6 tane ölü pixel vardı. 2. gün garantiye yolladım ve değişim kararı çıktı. Gene garantiye yollarsam değişim olur mu yoksa para iadesimi olur?
Yeni aldığın ürünün tekrar 2 yıl garantisi var diye biliyorum. Yani benim klavye için öyle olmuştu, iyice araştır, değiştirmeleri lazım kanunen.

ASUS marka monitörümün ayağı arızalıydı, garantiye başvurdum, sıfır ürünle değiştirdiler. Bir sonraki başvurunuzda değişim yerine onarım yapılır dediler. Gerçekten de panel arızası yaşadığım zaman değiştirmediler, onardılar (paneli değiştirdiler) aynı ürünü teslim ettiler.

ASUS marka monitörümün ayağı arızalıydı, garantiye başvurdum, sıfır ürünle değiştirdiler. Bir sonraki başvurunuzda değişim yerine onarım yapılır dediler. Gerçekten de panel arızası yaşadığım zaman değiştirmediler, onardılar (paneli değiştirdiler) aynı ürünü teslim ettiler.
9. Ayda doluyor zaten garantisi bakalım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt