DEHB tanısı konduğunda hangi regülasyonlara maruz kalınıyor, ehliyet veya işe girememe gibi? Aktif olarak kırmızı reçeteli vs. ilaç alan birisi varsa onları da dinlemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 yıldır DEHB hastasıyım ehliyet gibi şeyleri sorgulamadılar. Sadece ilaçları kullanırken dikkatli ol psikoza sokabiliyor.
Ben şimdiye kadar THY'nin pilot programına başvuramama dışında bir eksiklik hissetmedim. İlaç kullanmayalı da epey zaman oluyor, ondan da kaynaklanabilir.
Yarın için randevu oluşturdum. Bakalım sonumuz hayrola. Devlete giderek doğru şeyi mi yapıyorum emin değilim.

Yarın için randevu oluşturdum. Bakalım sonumuz hayrola. Devlete giderek doğru şeyi mi yapıyorum emin değilim.
Yerinizde olsam sonuçlarına değil de sebeplerine odaklanırım. Bu aralar herkes kendini DEHB'li sanıyor. Doktorlar da nedense çok kolay teşhis yazıyor. İlla ilaç alacağım diye gitmeyin yani, o ilaç gerçekten hasta değilseniz hiçbir işe yaramıyor.

Ben bile ilacı kalp çarpıntısı yaptığı için bıraktım ve hayatı bu şekilde yaşamaya başladım. Uyum sağladım diyebilirim.

Yerinizde olsam sonuçlarına değil de sebeplerine odaklanırım. Bu aralar herkes kendini DEHB'li sanıyor. Doktorlar da nedense çok kolay teşhis yazıyor. İlla ilaç alacağım diye gitmeyin yani, o ilaç gerçekten hasta değilseniz hiçbir işe yaramıyor.

Ben bile ilacı kalp çarpıntısı yaptığı için bıraktım ve hayatı bu şekilde yaşamaya başladım. Uyum sağladım diyebilirim.
Yapabileceğimin 10'da 1'ini ancak yapıyorum kafayı yeme noktasına geldim. Kafamda sürekli aşırı yoğun düşünceler var ciddiyim hiç durmadan düşünüyorum. Plan yapma meselesine girmeyeceğim bile. Matematiğim çok iyidir üstüne düştümmü çözemiyeceğim soru yok ama sınavda 3-4 tane yanlış toplama hatası yapıyorum. 2 basamaklı sayılar bile değil.

15 yıldır DEHB hastasıyım ehliyet gibi şeyleri sorgulamadılar. Sadece ilaçları kullanırken dikkatli ol psikoza sokabiliyor.
Geçmiş olsun hocam. Sağlık sorunu yaşattı mı size? İlacı kullanmadığınız zaman normal hissediyor musunuz? İnternette ilaçsız doğru dürüst konuşamıyorlar bile dendiğini gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör: