Hayır hocam kutuya koyarken sağ üst paneli çıdırtıyordu biraz, redditten kurcaladım renkleri de sönük geldi açıkçası FPS modunda paneli sorunlu değil ise benim Zowie daha iyi görüntü veriyordu. G6 Alacağım, şuan MSI modelini sipariş verecektim arkadaş almış 1 ay önce 2-3 günlük kullanım için aldım hoş monitör. Fakat G6 Görüntüsü çok daha iyi G6 yı isteyerek iade etmedim bir çok problem yaşadım, değişim için stok bekledim girmeyince 30. günün sonunda iade etmek zorunda kaldım, yeni parti ve değişen birkaç kişi ile görüştüm sorunsuz otomatik panel bakımları vs kullanıyorlar.
THH daha başvurmadım dell ile ilgili iade için mail istediler, gerekli her şeyin delili var bu işin sonucu tarafımıza olumlu zaten de, uğraştırıyorlar bantlı ürün ürün benim yaptığımı yada, yurt dışı kargodan gelirken olabilir. Bu durum hiç bir tüketiciyi alakadar etmez, gidip resmi bayisi ABD'den alacaksınız deforme ürünün değişimini. Yanlış kişiye çattılar haberleri yok THHden bugune kadar şükür 1 tane olumsuz davam olmadı şükür.