Ff ver diyor demek ki :rofl:

İncehesap'ın sitesindeki monitörlere göz attım biraz. Muadil olarak şu monitör var. Bu da iyi bir monitör. Parlaklık ve gecikme olarak MSI'dan daha iyi. Kontrast olarak da birbirine çok yakınlar. MSI biraz daha yüksek renk gamutu sunuyor. Ama ASUS'ta bayağı iyi yani üzmez.

Hani muadil model bakarsanız diye aklınızda bulunsun diye paylaştım. Segment ve fiyat olarak da çok yakınlar zaten.
Sadece MSI markalı monitör ile değişemiyor muyum? Beni ilk aradıkları zaman yine VA Panel bir monitör önermişlerdi. G274QPX stokta yok denilip ama aynı gün stoğa girdi, aradan 1 gün geçti tükendi tekrar. Bu olayları falan anlattım ve 1 ay boyunca 321URX monitörü talep ettim, VA panellerin muadil olmadığını söyleyerek 2 haftadır talebiniz Penta'ya iletildi denilip durdu. En son ürünün distribütör firmadan tarafımıza ulaşması beklenmektedir, yazdılar. Bende yazdım hangi ürün en sonda bu VA ile 271QPX değişim yapabiliriz yazdılar.

Sadece MSI markalı monitör ile değişemiyor muyum? Beni ilk aradıkları zaman yine VA panel bir monitör önermişlerdi. G274qpx stokta yok denilip ama aynı gün stoka girdi, aradan 1 gün geçti tükendi tekrar. Bu olayları falan anlattım ve 1 ay boyunca 321urx monitörü talep ettim, VA panellerin muadil olmadığını söyleyerek 2 haftadır talebiniz Penta'ya iletildi denilip durdu. En son ürünün distribütör firmadan tarafımıza ulaşması beklenmektedir, yazdılar. Bende yazdım hangi ürün en sonda bu VA ile 271qpx değişim yapabiliriz yazdılar.

Normalde muadil ürün yoksa bir üst versiyonunu vermek zorundalar. Marka kısmını sen seçebiliyor musun bilgim yok. THH ile talep edebilirsin ama, kabul ederler mi bilmiyorum.

Normalde muadil ürün yoksa bir üst versiyonunu vermek zorundalar. Marka kısmını sen seçebiliyor musun bilgim yok. THH ile talep edebilirsin ama, kabul ederler mi bilmiyorum.
İlk olarak 21 Nisan günü aradılar beni G274QPX stokta yok dendi. VA önerdiler kabul etmedim. Sonra İncehesap'a baktım stoğa girmişti.
IMG_20250516_192414.webp

Hocam bu VA panelleri kabul etmiyorum fiyat ile muadiller ama özellik bakımından kötü hepsi VA kabul etmiyorum. İncehesap'ta da doğru düzgün IPS panel monitör yok MSI markalı mecbur OLED isteyeceğim değil mi? O ff'de neden 25.099 TL olarak belirlenmiş? ff falan vermiyorum :D

Son düzenleme:
İlk olarak 21 Nisan günü aradılar beni G274qpx stokta yok dendi. VA önerdiler kabul etmedim. Sonra İncehesap'a baktım stoka girmişti.Eki Görüntüle 148515

Hocam bu VA panelleri kabul etmiyorum fiyat ile muadiller ama özellik bakımından kötü hepsi VA kabul etmiyorum. İncehesap'ta da doğru düzgün IPS panel monitör yok MSI markalı mecbur OLED isteyeceğim değil mi? O Ff'de neden 25.099 TL olarak belirlenmiş? Ff falan vermiyorum :D

ASUS'ta iyi onu niye istemiyorsunuz? Komple MSI sistem mi dizdiniz yoksa?

ff nasıl istiyor hocam bunlar ya değişik şekilde VA'nın önüne yazılıyorlar. VA panel monitör önermek nedir. Ürünün muadili yoksa üst modelini vermeleri lazım karşılıksız bir şekilde napmam lazım?
@2254

Hocam bu arada bu şekilde yazdılar istemiyorlar mı fiyat farkı?
Merhaba, distribütör firmadan değişim için yeni ürünün tarafımıza ulaştırılması beklenmektedir. Ürün kargoya verildiğinde SMS ile bilgilendirme sağlanmaktadır.

1 saat önce.

Belki VA monitörü gönderiyorlardır. Kutuyu açmadan kontrol edersin. Veya arayıp sor.