Bu şekilde yazdım nasıl VA gönderecekler?
Tarafıma sunulan iki alternatif için teşekkür ederim. MAG 271qpx qd-OLED (2560x1440, 360Hz) modelini kabul ediyorum.

Fiyat farkı ödenecek mi sormamışın. OLED'i istiyorum deyince 25k fiyat farkı istemesinler? Bence bir arayıp sor. Adamlar biz size 25k ff karşılığı dedik sizde OLED'i istiyorum dediniz derler. THH'ye başvursan bu sefer de adamlar sana böyle demiş kabul etmişsin derlerse sıkıntıya düşebilirsin. 14K'lık ürün yerine 30-35K'lık ürün gönderecekler. Bir gariplik yok mu sence? Hangi firma ücretsiz böyle bir değişim yapar. Kaldı ki İncehesap'la alakalı müşteri şikayetlerini gördük zamanında. Tabii sen bilirsin yine de.

Fiyat farkı ödenecek mi sormamışın. OLED'i istiyorum deyince 25k fiyat farkı istemesinler? Bence bir arayıp sor. Adamlar biz size 25k ff karşılığı dedik sizde OLED'i istiyorum dediniz derler. THH'ye başvursan bu sefer de adamlar sana böyle demiş kabul etmişsin derlerse sıkıntıya düşebilirsin. 14K'lık ürün yerine 30-35K'lık ürün gönderecekler. Bir gariplik yok mu sence? Hangi firma ücretsiz böyle bir değişim yapar. Kaldı ki İncehesap'la alakalı müşteri şikayetlerini gördük zamanında. Tabii sen bilirsin yine de.
Tamamda hocam onlar beni arardı para isteselerdi. VA monitörün yanına yazılmış o ff ifadeside ben o monitör için ff anladım belki :D

Tamamda hocam onlar beni arardı para isteselerdi. VA monitörün yanına yazılmış o ff ifadeside ben o monitör için ff anladım belki :D

Senin anlaman umurlarında mı olur sanıyorsun? Bu dediğim olursa THH karşısında haksız duruma düşme ihtimalin var. Kargo parasını bile müşteriye kilitlemeye çalışan firmalar var. Bu adamlar niye sana böyle üst düzey premium ürünü bedavadan versin?

Şu konuyu oku istersen.

Senin anlaman umurlarında mı olur sanıyorsun? Bu dediğim olursa THH karşısında haksız duruma düşme ihtimalin var. Kargo parasını bile müşteriye kilitlemeye çalışan firmalar var. Bu adamlar niye sana böyle üst düzey premium ürünü bedavadan versin?

Şu konuyu oku istersen.
VA monitörde benim monitöre göre geride kalıyor. Bana kanunen üst modeli karşılıksız şekilde göndermeleri lazım.

VA monitörde benim monitöre göre geride kalıyor. Bana kanunen üst modeli karşılıksız şekilde göndermeleri lazım.

Monitörde alt-üst kısmı biraz karışık. Teknik özelliklere göre bakarsan alt sayılmaz. IPS istiyorum dersen belki o zaman değişebilir. Neyse monitör gelince anlaşılır durum.

Monitörde alt-üst kısmı biraz karışık. Teknik özelliklere göre bakarsan alt sayılmaz. IPS istiyorum dersen belki o zaman değişebilir. Neyse monitör gelince anlaşılır durum.
27*** kayıt numarası ile oluşturmuş olduğunuz destek kaydında tarafınıza dönüşümüz fiyat farkı iletilerek olmuştur. 25.099 TL fiyat farkı ödemeniz durumunda değişim işleminizi gerçekleştirebiliriz. ( Süreç geciktiğinden dolayı, onay vermeniz durumunda servisten stok kontrolü rica edilecektir. )

2 saat önce

ne yapmalıyım hocam?

27*** kayıt numarası ile oluşturmuş olduğunuz destek kaydında tarafınıza dönüşümüz fiyat farkı iletilerek olmuştur. 25.099 TL fiyat farkı ödemeniz durumunda değişim işleminizi gerçekleştirebiliriz. ( süreç geciktiğinden dolayı, onay vermeniz durumunda servisten stok kontrolü rica edilecektir. )

2 saat önce.

Ne yapmalıyım hocam?

OLED ile bedavaya değiştirmeyeceklerini söylemiştim. THH'ye başvurmaktan başka çareniz yok.

Neye göre 25.099 TL istiyor bunlar hocam? 274qpx şu an 26.464, 00 TL satılıyor. 271Qpx'te 36.509, 00 TL buna göre fiyat farkı istemeleri lazım.

Çok fazla mantık aramamak lazım. ASUS TUF VG27AQML1a olur dersen onunla ücretsiz değiştirmelerini iste. Aksi halde THH haricinde yapabilecek bir şey yok.