Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Alinir.
Hocam Amazon'dan alacağım Ebrar Bilgisayar satıcı iadede sorun oluşmaz değil mi? Olur da bir sıkıntı çıkar, 23. 24. gün iade etmek zorunda kalırım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilecek bir model. Sadece OLED yanığına dikkat edin bir sorun yaşamazsınız.
Amazon iade konusunda iyi bir şirket.
Hocam Amazon'dan alacağım Ebrar Bilgisayar satıcı iadede sorun oluşmaz değil mi? Olur da bir sıkıntı çıkar, 23. 24. gün iade etmek zorunda kalırım.
Amazon iade konusunda iyi bir şirket.
temmuzhd
Uzman
Diğer sitelerde de satıcısı ebrar bilgisayar sanırım. TR'de pek incelemesi yok. Metinlerin okunaklı olmaması dışında olumsuz yorum yapan pek yok. Kendi sitesinden kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Tasarımı çok güzel bir monitör. 4K olan modeli de güzel bence bütçe varsa o da alınır.Hocam Amazon'dan alacağım Ebrar Bilgisayar satıcı iadede sorun oluşmaz değil mi? Olur da bir sıkıntı çıkar, 23. 24. gün iade etmek zorunda kalırım.
N11'de daha uygun boşuna fazla vermeyin bence. Siz bilirsiniz tabi. Nasılsa aynı satıcı. N11 sepete atınca kupon da verebilir.
Diğer sitelerde de satıcısı ebrar bilgisayar sanırım. TR'de pek incelemesi yok. Metinlerin okunaklı olmaması dışında olumsuz yorum yapan pek yok. Kendi sitesinden kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Tasarımı çok güzel bir monitör. 4K olan modeli de güzel bence bütçe varsa o da alınır.
N11'de daha uygun boşuna fazla vermeyin bence. Siz bilirsiniz tabi. Nasılsa aynı satıcı. N11 sepete atınca kupon da verebilir.
4K modelden kastınız AW2725Q ise pek mantıklı değil. Çünkü HDR kalibrasyonu cidden hiç güzel değil ve çok uğultulu bir fana sahip. O bütçelerde başka QD-OLED Gen4 panelli monitör modelleri mevcut.
Kaçıncı nesil oluyor hocam bu.
temmuzhd
Uzman
400 nit hiçbir monitörde HDR kalibrasyonu aranmaz. HDR için düşük. Ben aramam. Söylediğiniz iyi oldu çok çeşit göremedim ben de düşünüyorum da müsait olursanız bana da atar mısınız öneri?4K modelden kastınız AW2725Q ise pek mantıklı değil. Çünkü HDR kalibrasyonu cidden hiç güzel değil ve çok uğultulu bir fana sahip. O bütçelerde başka QD-OLED Gen4 panelli monitör modelleri mevcut.
- Makaleler
- 50
@Hamza Ensar Sağlam, kutusundan dE < 1.00 sertifikasi cikmayan veya direkt ProArt gibi ozel seri olmayan monitorlerde kalibrasyon panel piyangosudur.
@Can1453, 3. nesil. 27" 4K olanlar 4. nesil.
temmuzhd
Uzman
Aynen öyle gerçek anlamıyla HDR tadına varan pek yoktur herhalde.@Hamza Ensar Sağlam, kutusundan dE < 1.00 sertifikasi cikmayan veya direkt ProArt gibi ozel seri olmayan monitorlerde kalibrasyon panel piyangosudur.
Yeni konular
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin