burakcer55

Üyecik
Merhaba, 2023 şubat ayından beri Dell G2422HS modelini kullanıyorum. Dün bir anda monitör pikselleşti ve bir zarar gelmesin diye hemen kapattım, daha sonra tekrar açtım ama iz kalmış biraz şu an kullanılamaz durumda. Nasıl bir yol izlemem gerekir?

Denediklerim:
DisplayPort kablosunu değiştirdim, HDMI ile denedim, monitörün güç kablosunu değiştirdim.
2. monitörümü HDMI ile kullanıyorum, onda sorun yok.
Monitöre hiçbir görüntü portu bağlı değilken, sadece güç kablosu takılıyken de ekrandaki pikselleşme belli oluyor yani sorunun kaynağı monitörün kendisi (panel vs.) gibi gözüktü bana.

WhatsApp Görsel 2025-09-12 saat 20.23.03_8c9e4af6.webp

WhatsApp Görsel 2025-09-12 saat 20.23.04_df19a6ab.webp

WhatsApp Görsel 2025-09-12 saat 20.23.05_fe14ac41.webp

Merhaba, 2023 şubat ayından beri Dell G2422HS modelini kullanıyorum. Dün bir anda monitör pikselleşti ve bir zarar gelmesin diye hemen kapattım, daha sonra tekrar açtım ama iz kalmış biraz şu an kullanılamaz durumda. Nasıl bir yol izlemem gerekir?

Denediklerim:
DisplayPort kablosunu değiştirdim, HDMI ile denedim, monitörün güç kablosunu değiştirdim.
2. monitörümü HDMI ile kullanıyorum, onda sorun yok.
Monitöre hiçbir görüntü portu bağlı değilken, sadece güç kablosu takılıyken de ekrandaki pikselleşme belli oluyor yani sorunun kaynağı monitörün kendisi (panel vs.) Gibi gözüktü bana.

Eki Görüntüle 184538

Eki Görüntüle 184539

Eki Görüntüle 184540

Sorun yüksek ihtimalle ekran kartında başka bir ekranda televizyonda falan dener misin?

Sorun yüksek ihtimalle ekran kartında başka bir ekranda televizyonda falan dener misin?
2. monitörüme sorunsuz görüntü veriyor ekran kartı. Üstelik konuda belirttiğim gibi monitör ekran kartından bağımsızken, sadece güç kablosunu takınca gelen logo ekranında da pikselleşme belli oluyor.