alptones

Uzman
Dell G2524H bugün 6800 TL fiyatlandırmaya sahip, Samsung Odyssey G4 ise 7200 TL. Dell'in incelemelerini okuduğumda 7.5 ms gibi yüksek tepki değerlerine ulaştığını dolayısıyla 280 Hz yenileme hızını tam veriminde kullanamadığını gördüm. Bu iki monitör arasında hangisini seçmemi önerirsiniz? Alternatiflere de açığım.

G2524H tabii ki.

Dell G2524H bugün 6800 TL fiyatlandırmaya sahip, Samsung Odyssey G4 ise 7200 TL. Dell'in incelemelerini okuduğumda 7.5 ms gibi yüksek tepki değerlerine ulaştığını dolayısıyla 280 Hz yenileme hızını tam veriminde kullanamadığını gördüm. Bu iki monitör arasında hangisini seçmemi önerirsiniz? Alternatiflere de açığım.
7.5ms yüksek değil. Monitörler zaten 0.5ms, 1ms gibi değerleri veremezler. Başlığa 0.5ms/1ms yazmaları tamamen pazarlama stratejisi. OLED monitörler bile input lag dahil edildiğinde 1ms gibi değerleri veremiyorlar.

G2524H tabii ki.

7.5ms yüksek değil. Monitörler zaten 0.5ms, 1ms gibi değerleri veremezler. Başlığa 0.5ms/1ms yazmaları tamamen pazarlama strajerisi.
Dell G2524H review: a top budget esports monitor
Şu incelemeyi okursan biraz yüksek geldiğini anlayabilirsin, 0.5ms/1ms pazarlama stratejisi olduğunu biliyorum. Samsung Odyssey G4 de 6 ms tepki süresine sahip zaten. Yine de tavsiyen için teşekkür ederim hocam.

@BerkayZ87 Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, siz de monitör piyasasına hakimsiniz o yüzden soruyorum. Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Sizin önereceğiniz bu özelliklere sahip alternatif bir monitör var mıdır?

Son düzenleme: