Bu monitörü çok uzun zamandır takip ediyorum ve yaklaşık 1-2 aydır fiyatı bu civarlarda hep dolaşıyordu. Şuanı düşündüğümüz de bende almayı planlıyorum ve bence alınabilir ve söylememe gerek yok bence ama sisteminde gayet yeterli.
Fiyatı bana uygun geldi. Dell'de yerinde garanti de vardı bir ara, tamir için evinize geliyorlardı. Kargo ve servisle bile uğraşmıyordunuz. ASUS'da iyidir, lakin kalite anlamında ASUS'tan aşağı kalır bir kalitesizlik yok Dell adına. İçin rahat olsun, yılların markasıdır Dell. Tamamen bütçene bağlı. Bu tarz ürünleri yerinden almanı tavsiye ederim. Ölü pixel, sıkışmış pixel vs. sıkıntı olduğunda, çıkmadan değişim yaptırırsın. Monitör sonuçta, hassas bir ürün. Açıp kontrol ettirip almanı öneririm. Başıma geldi çünkü, kontrol ettirdim ölü pixel çıktı hemen sıfırı ile değişim yaptılar mağazada.
Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve tecrübelerime şunlar.
Monitör ekranı ısınıyor ama öyle çok aşırı değil
Ben HDR açık şekilde kullanıyorum kapatınca çok soluk geliyor renkler
İlk aldığımda ölü piksel falan testi yaptım herhangi bir şey çıkmadı
Yani bu fiyata göre 10 numara.
Ancak ekran ısınıyor onu göz önünde bulundurmak lazım.
Isı tüm panellerde olur, aşırı ısınırsa sıkıntı demektir. Windows'ta HDR'nin çok verimli çalışmadığını düşüyorum. HDR verimli kullanabilmek için, iyi bir Panel'e ihtiyaç var aynı zamanda.