Bütçe
15.000

muhammed

Başarılı
Herkese selam yeni kuracağım sistem için 2K monitör alacağım bu ürünü gördüm fiyat iyi gibi geldi kullanan var mı alınır mı sizce?.
  • Ekran kartı: AMD RX 9070XT.
  • İşlemci: Ryzen 7 9700X 3.80GHz 8 çekirdek 32MB.
  • M.2 SSD: Kioxia 2TB Exceria heatsink serisi NVMe M.2 SSD (6200 MB okuma / 4900 MB yazma)
  • RAM: Patriot 32 GB (2x16) Viper Venom RGB 6000MHz.

Herkese selam yeni kuracağım sistem için 2K monitör alacağım bu ürünü gördüm fiyat iyi gibi geldi kullanan var mı alınır mı sizce?
  • M.2 SSD: Kioxia 2TB Exceria heatsink serisi NVMe M.2 SSD (6200 MB okuma / 4900 MB yazma)

İyi sosyaller,

Bu monitörü çok uzun zamandır takip ediyorum ve yaklaşık 1-2 aydır fiyatı bu civarlarda hep dolaşıyordu. Şuanı düşündüğümüz de bende almayı planlıyorum ve bence alınabilir ve söylememe gerek yok bence ama sisteminde gayet yeterli.

Herkese selam yeni kuracağım sistem için 2K monitör alacağım bu ürünü gördüm fiyat iyi gibi geldi kullanan var mı alınır mı sizce?.

Sistemine tam uyumlu, RX 7900XT’yi 2K 165Hz’de rahat besler.
Dell G2724D alınır çünkü:

27" QHD + 165Hz + 1ms, akıcı ve net görüntü.

IPS panel, renkler canlı, görüş açısı geniş.

FreeSync Premium, AMD kartla tam uyum.

Dell kalitesi ve sorunsuz garanti.

Fiyatı iyiyse gönül rahatlığıyla al, sisteminle çok iyi çalışır.

Sistemine tam uyumlu, RX 7900XT'yi 2K 165Hz'de rahat besler.
Dell G2724D alınır çünkü:

27" QHD + 165Hz + 1ms, akıcı ve net görüntü.

IPS panel, renkler canlı, görüş açısı geniş.

FreeSync Premium, AMD kartla tam uyum.

Dell kalitesi ve sorunsuz garanti.

Fiyatı iyiyse gönül rahatlığıyla al, sisteminle çok iyi çalışır.

Çok teşekkür ederim. Peki arkadaşım ASUS diye tutturuyor ama forumlarda araştırdığım kadarıyla Dell de iyi bir marka.

Fiyatı bana uygun geldi. Dell'de yerinde garanti de vardı bir ara, tamir için evinize geliyorlardı. Kargo ve servisle bile uğraşmıyordunuz. ASUS'da iyidir, lakin kalite anlamında ASUS'tan aşağı kalır bir kalitesizlik yok Dell adına. İçin rahat olsun, yılların markasıdır Dell. Tamamen bütçene bağlı. Bu tarz ürünleri yerinden almanı tavsiye ederim. Ölü pixel, sıkışmış pixel vs. sıkıntı olduğunda, çıkmadan değişim yaptırırsın. Monitör sonuçta, hassas bir ürün. Açıp kontrol ettirip almanı öneririm. Başıma geldi çünkü, kontrol ettirdim ölü pixel çıktı hemen sıfırı ile değişim yaptılar mağazada.

Aynı ürün indirim konusunda da açılmış. Oraya yazdığım yorum:

Herkese selam yeni kuracağım sistem için 2K monitör alacağım bu ürünü gördüm fiyat iyi gibi geldi kullanan var mı alınır mı sizce?

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve tecrübelerime şunlar.
Monitör ekranı ısınıyor ama öyle çok aşırı değil
Ben HDR açık şekilde kullanıyorum kapatınca çok soluk geliyor renkler
İlk aldığımda ölü piksel falan testi yaptım herhangi bir şey çıkmadı
Yani bu fiyata göre 10 numara.
Ancak ekran ısınıyor onu göz önünde bulundurmak lazım.

Isı tüm panellerde olur, aşırı ısınırsa sıkıntı demektir. Windows'ta HDR'nin çok verimli çalışmadığını düşüyorum. HDR verimli kullanabilmek için, iyi bir Panel'e ihtiyaç var aynı zamanda.