ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese merhaba. Bu monitörümü satıp 4K OLED Alienware alacağım. İkinci elde ne kadar eder? Herhangi bir ölü piksel vs yok. Kutusu duruyor ve garantisi devam ediyor. UPS ile kullanıldı ve bir kez bile elektrik kesintisine maruz kalmadı.

Ürün bu:

Sıfır fiyatı bu gibi gözüküyor. 30 bin kesin eder hatta daha fazlasınıda eder ama bu 2.el piyasası düşük olduğundan dolayı 15bin ancak verirler onu bile vermeyebilirler.

1736255979728.webp

İkinci el piyasasını pek bilmiyorum fakat sıfır G6 almak daha mantıklı olur bence. Dediğiniz fiyata koyun olmadı düşürürsünüz.
Bu ürün yalnız epey kaliteli hocam ciddi ciddi. HDR haricinde hiçbir kusuru yok. HDR var ama ben beğenmiyorum sadece. Zaten IPS panellerin HDR'ı iyi değil genel olarak. Bunun dışında gerçekten kusursuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürün yalnız epey kaliteli hocam ciddi ciddi. HDR haricinde hiçbir kusuru yok. HDR var ama ben beğenmiyorum sadece. Zaten IPS panellerin HDR'ı iyi değil genel olarak. Bunun dışında gerçekten kusursuz.
VA panel sevmeyen bir sürü insan var. Daha iyi görüş açısına ihtiyaç duyan biri ya da kıvrımlı istemeyen biri bu monitörün potansiyel alıcısı olabilir. Hak ettiği fiyat muhtemelen 11-12K arası. 32 inç G6 15K civarında.

Evet ben de böyle tahmin etmiştim. IPS'in renkleri daha iyi VA'ya göre ayrıca Dell kalitesini de yaşayan bilir açıkası.

Hocam sattınız mı monitoru? Satmadıysanız ben ciddi alıcı olabilirim monitorde herhangi bir sıkıntı mevcut mu çizik, ölü pixel, ışık sızması gibi fotoğraf atabilir misiniz müsaitseniz?