Hocam sattınız mı monitoru? Satmadıysanız ben ciddi alıcı olabilirim monitorde herhangi bir sıkıntı mevcut mu çizik, ölü pixel, ışık sızması gibi fotoğraf atabilir misiniz müsaitseniz?
Kapora veren oldu hocam, gelip baktı Eskişehir'de eğer almaz ise atarım fotoğrafları. Işık sızması benim görebildiğim kadarıyla yoktu bugün gelen arkadaş da göremedi IPS de olan klasik rahatsız etmeyecek kadar bir ışık sızması var ancak sızma değil sanırım örneğin şuan size bu mesajı yazarken dark mode de herhangi bir açıdan göremiyorum.

Kapora veren oldu hocam, gelip baktı Eskişehir'de eğer almaz ise atarım fotoğrafları. Işık sızması benim görebildiğim kadarıyla yoktu bugün gelen arkadaş da göremedi IPS de olan klasik rahatsız etmeyecek kadar bir ışık sızması var ancak sızma değil sanırım örneğin şu an size bu mesajı yazarken Dark mode de herhangi bir açıdan göremiyorum.

Anladım hocam aylardır almak istediğim bir monitor kendisi ama stoklarda yok sarı sitede mevcut ama orada da kimseye güvenemiyorum. Satamazsanız haberleşelim hocam ben de 1 2 güne monitor alacağım çünkü.

Anladım hocam aylardır almak istediğim bir monitor kendisi ama stoklarda yok sarı sitede mevcut ama orada da kimseye güvenemiyorum. Satamazsanız haberleşelim hocam ben de 1 2 güne monitor alacağım çünkü.
Tabii hocam. Monitör daha çok yeni Eskişehir'deyseniz eğer gelip kendiniz de inceleyebilirsiniz eğer alıcak kişi almaz ise.