Şu an en düşük fiyat; bu bütçelerde espresso makinesi arayışında olanlar değerlendirebilir. %3'lük bir indirim mevcut.
Detaylar
Kim cevapladı?ltcolbaron41 49
Başarılı
Bu mu daha iyi Philips 3300 modeli mi? Bu ara bir tane almayı düşünüyorum.
Şu an en düşük fiyat; bu bütçelerde espresso makinesi arayışında olanlar değerlendirebilir. %3'lük bir indirim mevcut.
Philips'lerde güzeldir. Zaten marka olarak İtalyan markasıdır. Tercih edilebilir bir markadır. Hepsi aynı işlevi görüyor, marka olarak aralarında fiyat farkı olabilir bilginiz olsun.
Deniz744 37
Üstün
Bütçenizle beraber konu açın önereyim. Bir ara çok araştırmıştım oradan aklımda kalanlarla yardımcı olurum.
Philips kahveyi Delonghi kadar iyi yapamıyor. Kesinlikle Delonghi daha iyi.Bu mu daha iyi Philips 3300 modeli mi? Bu ara bir tane almayı düşünüyorum.
Ben de delonghinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bazı videolarda kıyaslama da yapılmış. Ama bahsettiğiniz Philips süt hazneli. Delonghide ise sütü buhar çubuğu ile süt krema haline getirmelisiniz. Ben genelde sütsüz tükettiğim için ve bu tarzı daha çok sevdiğim için buhar çubuklu tercih ederim. Ama siz çok sütlü fazla sayıda kahve alıyorsanız tek tek uğraşmak yerine süt hazneli olanı tercih etmek isteyebilirsiniz. Nasıl kullanacağınızı ve ihtiyacınızı sadece siz bilebilirsiniz.Bu mu daha iyi Philips 3300 modeli mi? Bu ara bir tane almayı düşünüyorum.
Bir de buhar çubuklu olunca sütün sıcaklığını da kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Çünkü bu tarz cihazlarda sıcaklık durumu önemli oluyor. Genelde kahve dükkanlarında çok sıcak kahve içildiği için herkes buna alışmış durumda. Normalde kahvenin o kadar sıcak olmaması gerektiği söyleniyor. Bu yüzden de kahve makineleri o dükkanlardaki gibi fazla sıcak kahve vermeyebiliyor. Bir de sütlü olunca daha da sizin damağınıza ılık gelme durumu da olabiliyor. Şikayetlerde bu sorunu her markada gördüm.
Bir de Delonghinin servisiyle ilgili bazı sıkıntılar okudum ama belki münferittir bilemiyorum.
Mekanizma olarak sanki delonghi daha iyi. Philips yıllardır aynı mekanizmayı sadece ekran veya farklı kahve türlerini vermesiyle ayırıp farklı modellerde satıyor. Temizliği Philipsin daha meşakkatli gibi. Yağlaması vs.
Delonghi sanırım çelik öğütücü kullanıyor. Bu da uzun ömür açısından daha iyi olabilir.
Arçelik Beko gibi markaların da mekanizmaları daha pratik gibi gelmişti bana. Delonghiye benzer gibi görmüştüm. Philips artık şu mekanizmasını bence değiştirmeli.
Bir ara almayı düşündüm bunlardan birini ama önce manuel ucuz makine aldım istediğim gibi olmadı yada cihazda sıkıntı vardı servisi de işe yaramadı. Sonra kapsül denedim vasattı. Nasıl satıyor bunlar anlamadım. En son philips filtre kahve makinesi aldım. Filtre kahve güzel yapıyor. Zaman ayarı da var. Sabah otomatik kahveniz hazır oluyor.
Yazın da mokapot ile soğuk kahve yapıyorum. Daha da uğraşmam bu makinelerle
ltcolbaron41 49
Başarılı
Ben de delonghinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bazı videolarda kıyaslama da yapılmış. Ama bahsettiğiniz Philips süt hazneli. Delonghide ise sütü buhar çubuğu ile süt krema haline getirmelisiniz. Ben genelde sütsüz tükettiğim için ve bu tarzı daha çok sevdiğim için buhar çubuklu tercih ederim. Ama siz çok sütlü fazla sayıda kahve alıyorsanız tek tek uğraşmak yerine süt hazneli olanı tercih etmek isteyebilirsiniz. Nasıl kullanacağınızı ve ihtiyacınızı sadece siz bilebilirsiniz.
Bir de buhar çubuklu olunca sütün sıcaklığını da kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Çünkü bu tarz cihazlarda sıcaklık durumu önemli oluyor. Genelde kahve dükkanlarında çok sıcak kahve içildiği için herkes buna alışmış durumda. Normalde kahvenin o kadar sıcak olmaması gerektiği söyleniyor. Bu yüzden de kahve makineleri o dükkanlardaki gibi fazla sıcak kahve vermeyebiliyor. Bir de sütlü olunca daha da sizin damağınıza ılık gelme durumu da olabiliyor. Şikayetlerde bu sorunu her markada gördüm.
Bir de Delonghinin servisiyle ilgili bazı sıkıntılar okudum ama belki münferittir bilemiyorum.
Mekanizma olarak sanki delonghi daha iyi. Philips yıllardır aynı mekanizmayı sadece ekran veya farklı kahve türlerini vermesiyle ayırıp farklı modellerde satıyor. Temizliği Philips'in daha meşakkatli gibi. Yağlaması vs.
Delonghi sanırım çelik öğütücü kullanıyor. Bu da uzun ömür açısından daha iyi olabilir.
Arçelik Beko gibi markaların da mekanizmaları daha pratik gibi gelmişti bana. Delonghiye benzer gibi görmüştüm. Philips artık şu mekanizmasını bence değiştirmeli.
Bir ara almayı düşündüm bunlardan birini ama önce manuel ucuz makine aldım istediğim gibi olmadı ya da cihazda sıkıntı vardı servisi de işe yaramadı. Sonra kapsül denedim vasattı. Nasıl satıyor bunlar anlamadım. En son Philips filtre kahve makinesi aldım. Filtre kahve güzel yapıyor. Zaman ayarı da var. Sabah otomatik kahveniz hazır oluyor.
Yazın da mokapot ile soğuk kahve yapıyorum. Daha da uğraşmam bu makinelerle![]()
Hocam genelde soğuk kahve tüketiyorum yaz kış sütlü kahveyle hiç işim Yok. Delonghi alacağım gibi duruyor öğütmesi lezzeti fark ediyormuş. Teşekkürler görüşleriniz için
Deniz744 37
Üstün
Hocam genelde soğuk kahve tüketiyorum yaz kış sütlü kahveyle hiç işim yok. Delonghi alacağım gibi duruyor öğütmesi lezzeti fark ediyormuş. Teşekkürler görüşleriniz için.
Soğuk kahve için illa soğuk kahve yapabilen bir makineye ihtiyacınız yok. Canınız soğuk latte mi istedi? Buzdolabındaki sütü alın bir bardağa koyun 1 shot espressoyu içine dökün ve buyurun. Soğuk latte.
Soğuk americano? Buzdolabındaki suya latteyle aynı işlemi yapın. İced isterseniz latte için süt, americano için buz dondurun.
Yeni konular
-
-
-
HP Victus 16 anakart değişimi sonrası System Firmware (BIOS) hatası
- fender_tele
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-