Detaylar
Kim cevapladı?Delta Force'da güzeldir alternatiflerden Battlefield'da bakılabilir.
BF 1 aldım ama çok oyunculu maç bulması dertti girincede klan mı ne bir türlü doğamamıştım oynayamadım yani. Oyuna niye giremedim bilmiyorum tekrar bakarım. Delta Force oyuncu sayısı hakkında bilginiz var mı TR de pek konuşulmuyor.
Oyun incelememde şu yazıyor. Hadi savaşa dense ülkeyi terkedecekler. Biraz küfür içeriyor oraları söylemiyorum. Gelmişler burada doğar doğmaz vuruyor. Ben böyle yazdım yani incelemeye. Siz anlayın nasıl bir oyun olduğunu. Ama öneririm. İyi oyun.
Dosya Ekleri
Oyun incelememde şu yazıyor. Hadi savaşa dense ülkeyi terkedecekler. Biraz küfür içeriyor oraları söylemiyorum. Gelmişler burada doğar doğmaz vuruyor. Ben böyle yazdım yani incelemeye. Siz anlayın nasıl bir oyun olduğunu. Ama öneririm. İyi oyun.
Hocam 1K saati nerede buldunuzda oynadınız helal olsun.
1 var zaten 2042 sevememiştim videolarda.online istiyorsan bf2042 en son indirimdeydi 5 dolar oynanir duzeyde su an. Delta force da cok hile oldugunu duymustum.
Bruhistan
Başarılı
Battlefield 1'de maç bulma, sunucu pinglerin artması gibi sorunların olduğunu duydum. Delta Force oyuncu sayısı hakkında pek bilgim yok.BF 1 aldım ama çok oyunculu maç bulması dertti girincede klan mı ne bir türlü doğamamıştım oynayamadım yani. Oyuna niye giremedim bilmiyorum tekrar bakarım. Delta Force oyuncu sayısı hakkında bilginiz var mı TR de pek konuşulmuyor.
Battlefield 1'de maç bulma, sunucu pinglerin artması gibi sorunların olduğunu duydum. Delta Force oyuncu sayısı hakkında pek bilgim yok.
Mangaya katılabilseydim oynayacaktım maç buluyor ama katılmıyordu.
- Makaleler
- 1
Delta Force nasıl? CoD Warzone'de ücretsiz ama orada hayatsızlar var başlayıp sinirlenip silmek istemiyorum. Veya Delta Force tarzı online oyun önerisi gerek bana. Valorant ve CS maalesef çok sarmıyor.
Mobil için surum secimi yok. PC icin garena veya Steam sürümü oynama imkani var. Garena sürümü cop ve Türkiye Arap ulkesi zannedilmekte. Oyundaki savaş modunda ise sürekli bir kaos ortami var. Operasyon modu ise escape from the tarkov türünden. Eğer bu mod icin alternatif ariyorsaniz arena breakout denenebilir. Savas modu benzeri diyorsaniz BF.
Delta Force Mobile'in 3 ayri sürümü var. Global, Garena ve Çin. Garena sürümünde Türkiye, Kuzey Afrika ve orta doğu, Latin Amerika, Tayvan Singapur Endonezya gibi bazi guney Asya ülkeleri var. Çin sürümü Çin için, diğer ülkelerde global sürümü oynamakta.
Oyundaki ana sorunlar:
Oyundaki ana sorunlar:
- Bizi Arap ülkesi ve resmi dili Arapça olan ülke sanmaları.
- Orta doğu sunucularinda oynadigimiz için (bunu degistiremezsiniz) ping 150+ oluyor.
- Türkiye'nin garena sürümünde olma sorunu.
- xapder
- delta delta force
- Forum: Mobil Oyunlar
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu