22723

Uzman
Delta Force nasıl? CoD Warzone'de ücretsiz ama orada hayatsızlar var başlayıp sinirlenip silmek istemiyorum. Veya Delta Force tarzı online oyun önerisi gerek bana. Valorant ve CS maalesef çok sarmıyor.

Delta Force'da güzeldir alternatiflerden Battlefield'da bakılabilir.

BF 1 aldım ama çok oyunculu maç bulması dertti girincede klan mı ne bir türlü doğamamıştım oynayamadım yani. Oyuna niye giremedim bilmiyorum tekrar bakarım. Delta Force oyuncu sayısı hakkında bilginiz var mı TR de pek konuşulmuyor.

Oyun incelememde şu yazıyor. Hadi savaşa dense ülkeyi terkedecekler. Biraz küfür içeriyor oraları söylemiyorum. Gelmişler burada doğar doğmaz vuruyor. Ben böyle yazdım yani incelemeye. Siz anlayın nasıl bir oyun olduğunu. Ama öneririm. İyi oyun.

Dosya Ekleri

• 1756316297448.webp
    1756316297448.webp
    383,8 KB · Görüntüleme: 57
online istiyorsan bf2042 en son indirimdeydi 5 dolar oynanir duzeyde su an. Delta force da cok hile oldugunu duymustum.

Çok bir alternatif yok aslında, Battlefield bu tarza en yakın oyun. Farklı bir tarzda ararsanız da Apex Legends oynayabilirsiniz.

Oyun incelememde şu yazıyor. Hadi savaşa dense ülkeyi terkedecekler. Biraz küfür içeriyor oraları söylemiyorum. Gelmişler burada doğar doğmaz vuruyor. Ben böyle yazdım yani incelemeye. Siz anlayın nasıl bir oyun olduğunu. Ama öneririm. İyi oyun.

Hocam 1K saati nerede buldunuzda oynadınız helal olsun.

online istiyorsan bf2042 en son indirimdeydi 5 dolar oynanir duzeyde su an. Delta force da cok hile oldugunu duymustum.
1 var zaten 2042 sevememiştim videolarda.

BF 1 aldım ama çok oyunculu maç bulması dertti girincede klan mı ne bir türlü doğamamıştım oynayamadım yani. Oyuna niye giremedim bilmiyorum tekrar bakarım. Delta Force oyuncu sayısı hakkında bilginiz var mı TR de pek konuşulmuyor.
Battlefield 1'de maç bulma, sunucu pinglerin artması gibi sorunların olduğunu duydum. Delta Force oyuncu sayısı hakkında pek bilgim yok.

Delta Force nasıl? CoD Warzone'de ücretsiz ama orada hayatsızlar var başlayıp sinirlenip silmek istemiyorum. Veya Delta Force tarzı online oyun önerisi gerek bana. Valorant ve CS maalesef çok sarmıyor.

Mobil için surum secimi yok. PC icin garena veya Steam sürümü oynama imkani var. Garena sürümü cop ve Türkiye Arap ulkesi zannedilmekte. Oyundaki savaş modunda ise sürekli bir kaos ortami var. Operasyon modu ise escape from the tarkov türünden. Eğer bu mod icin alternatif ariyorsaniz arena breakout denenebilir. Savas modu benzeri diyorsaniz BF.