Delta Force Mobile çıktı mı?

Bruhistan

Başarılı
Merhaba. Sizde durum böyle mi bilmiyorum ama Rainbow Six Mobile, The Division Mobile ile Delta Force hala çıkmadı. Bu ülke ile mi alakalı mı yoksa telefonun yetersizliğinden mı?

Daha çıkmadılar Çin gibi bazı ülkelerde kapalı beta testleri yapılıyor fakat adı üstünde kapalı beta sadece sınırlı kullanıcılar davet ile ya da türlü yöntemlere VPN ile oynayabiliyorlar, hatta Delta Force mobilin oynayıp videosunu çeken Türk yayıncılar olmuştu sanırım.

TapTap ile beta olan olmayan, Türkiye üzerinde erişimi yasak olan tüm oyunları indirip oynayabilirsin.

Rainbow Six Siege beta aşamasından çıktı, tam sürüm şu anda ama tüm ülkelere açık değil. VPN gerekmiyor.

Delta Force için ise VPN gerekiyor ve hala test aşamasında. Tam sürümü yayınlanmadı.

Hocam Redmi Note 13 kaldırır mı acaba yoksa performans sıkıntıları olur mu?

Snapdragon 665'li cihazda beta halini bile düzgünce oynuyodum. Tam sürümün optimizasyonu daha iyi olmuş. Her türlü kaldırır. Rainbow için soruyorsan.
Peki hocam tahmini kaç FPS verir? Yani aman aman bir beklentim yok performans konusunda 30 FPS bile kafi benim için.

Geçenlerde bu uygulamayı arıyorum taktak diye aratıp bulamamıştım çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…