Delta Force mobile nasıldır?

Bruhistan

Başarılı
Merhaba oyun dün betadan çıkıp tam sürüme geçmiş şu an Google Play ile App Store'da indirilebilir durumda. Sizce oyun denemeye değer mi yoksa gereksiz zaman kaybı mı?

İndirip deneyin bu konu tamamen zevk meselesi sorulması saçma. Şu açıdan diyorum %50 diyecek oynanır sarıyor, %50 beğenmedim vs. En temizi bireysel kurun deneyin.

İndirip deneyin bu konu tamamen zevk meselesi sorulması saçma. Şu açıdan diyorum %50 diyecek oynanır sarıyor, %50 beğenmedim vs. En temizi bireysel kurun deneyin.
Yani genel olarak soruyorum. Yoksa bende hiç düşünmeden indirirdim de fikirlerinizi deneyimlerinizi bilmek istedim.

Gördüğüm kadarı ile BattleField oyununun benzeri olmuş biraz. Genel olarak stabil olsa da oyundaki vuruş hissiyatı ve silahların atış sesleri biraz yavan kalmış.

Bilgisayar sürümünde 50 saatim var sıkıldım ve sildim. Dün mobil sürümünü indirdim hemen hemen bilgisayar sürümünün aynısı. Mobil oyunlara göre kaliteli vuruş hissiyatı PC sürümündeki gibi değil elbette ama ekiple girildiğinde sarar. Bence bir şans verin derim. Silah özelleştirme ve yükseltmeleri gerçekten keyif veriyor.

Bilgisayar sürümünü 150 küsür saat oynadım. Açıkcası eğlenceli oyun ama sorunları vardı. Şu zamana kadar sorunu düzeltmek yerine de yeni içerik diye pek de bir güncelleme getirmediler. Bilgisayar tarafına güvenmiyorlar büyük ihtimalle, çünkü ilk çıktığı dönem 300 bin, sonra 150 bin anlık oyuncusu vardı. Bu oyuncuları 2. sezon(Çin sunucusu ile aynı olsun diye 3. sezon olarak geçiyor) yavaş yavaş kaybettiler. Şu an Steam üzerinde 50K civarı anlık oyuncusu var. Garena sisteminde ülke kiliti olan yerler hariç çok oynayan olduğunu sanmıyorum.

Telefonda ilk 1-2 haftası sarar. Sonra firmanın oyuncuyu çok da umursamadığını fark edince salarsınız. Maalesef Delta Force markasının ekmeğini kısa vadeli tüketecek ve uzun vadeli sürdürebilecek bir yönetim kafası yok.

Bu arada ben Tarkov modunu oynamadım. O moda ayrı bir oyuncu kitlesi var. Büyük ihtimalle oyuna en çok vakti ve parayı aktaran da bu kitle. BF modu maalesef sorunlar ve 2. sezon içeriklerindeki dandik haritalar ile sıkıcılaşmaya başladı. Bir de AC Shadows için alan lazımdı. Black Hawk Down modunu da oynadıktan sonra 80 GB olan oyunu sildim. Şu an BF modu ayrı yayınlansa yani 15-20 GB olsa indirirdim. Ama 50-60 GB indiresim gelmiyor.

Mobile çıkmış güncel olarak en kaliteli ve en iyi birkaç FPS oyunundan birisi olabilir. Codm, arena breakout(çok tutmadı gibi),standoff, bloodstrike gibi oyunlar arasından eğer firma iyi güncellemeler yayınlar ve oyuna değer verirse sıyrılır. Fark ettiyseniz pubgm saymadım bilerek. Çünkü PUBG'nin en azından mobil tarafında getirdiği saçma sapan etkinlikler ve güncellemelerle oyunu AVM'ye çevirerek çoktan kalitesini kaybettiğini düşünüyorum. Şu an bence Delta Force'un kapışmaya değer en büyük rakibi büyük ihtimal codm. Oyunun sadece alan ele geçirme(BF oluyor sanırım) modunu denedim ve sevdim ama sorunları vardır tabii ki.

Hocam yayıncı firma'nın Level İnfinite (Eski adıyla Tencent Games) olması beni biraz korkuttu açıkcası. Zira bu şirketin para musluğu Pubg Mobile'dan geliyor e haliyle eğer Delta Force tutarsa Pubg'nin önünü açmak için desteğini keserler diye düşünmedim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…