Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Fiyatı oldukça düşmüş. Bu fiyata göre iç bileşenleri üst seviyede. Ağırlıklı olarak Nippon Chemi-Con ve Rubicon kapasitörler kullanılmış; aralarda CapXon da bulunuyor ancak az sayıda. Ripple performansı oldukça iyi:

12V kanalında 22mV,
5V kanalında 20mV,
3.3V kanalında ise 20mV seviyesinde.

Regülasyon performansı da aynı şekilde gayet başarılı. Ancak fan seviyesi yüksek bir model, bu yüzden sessizlik önceliğinizse alırken bunu göz önünde bulundurun.

-Kablolar-

1761138679600.webp

Dikkat!
155mm uzunluğunda. Bu sebeple kasa uyumluluğuna dikkat edin.

-Genel görünüm-

1761138712769.webp

1761138737453.webp

Yeni nesil güç giriş yok değil mi bunda.
Evet yok. Tasarımı eski zaten.

Delta PSU'lar tekrardan Türkiye'de nihayet. Hepsine bakabilir misiniz? Seviyelerini söyleyin.
750W fiyatı sebebiyle alınası değil. 550W C+ tier'e girebilir. Öbürleri iç bileşene ve performansa göre B+ veyahut A tier alabilir.

Son düzenleme:
Size kalmış. RM650X hem siyah hem de gri etiketli olan versiyonları bayağı kaliteli modeller. Ekstra Watt için olabilir yalnızca.
Bende siyah etiketli olan var. Bazen oyunlarda rastgele crash yiyordum diye PSU'dan şüpheleniyordum. OCCT combined testini tam yükte çalıştırsam da tık etmiyor. Sanırım PSU'dan dolayı sorun yaşamıyorum ama bazen kafamı kurcalıyor 650W'dan dolayı mıdır diye.

Bende siyah etiketli olan var. Bazen oyunlarda rastgele crash yiyordum diye PSU'dan şüpheleniyordum. OCCT combined testini tam yükte çalıştırsam da tık etmiyor. Sanırım PSU'dan dolayı sorun yaşamıyorum ama bazen kafamı kurcalıyor 650W'dan dolayı mıdır diye.
Kanallar ne durumda?