Bütçe
700-1500
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Selamlar, bu yaz sistem toplayacağım. Yanına da bari ekipman dizeyim dedim :D Rekabetçi oyunlar oynuyorum ancak profesyonel değilim, eğlencesine oynuyorum. Onun dışında gündelik kullanım için kullanacağımdan aradaki küçük bir gecikme çok da umrumda olmaz. Asıl aklıma takılan şey bahsi geçen Delux M600 mouse'ta kronik sorun olup olmaması. Technopat'ta biri sanırsam kronik sorunludur yazmış. 700 TL'ye alacağım, sizce iyi bir fiyat mı? Bu fiyata önerdiğiniz varsa onu da alabilirim, maksimum bütçem 1500 TL ama yine Delux mouse ile aynı fiyat skalasında olsa daha iyi olur. Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorum şimdiden.

Bu çok daha iyi olur.

@michaelscofield, hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Masamdaki kablo sıkıntısından dolayı ilk başta Delux M600, sonra Endgame Gear XM1r almaya karar verdim. Şuan Havit MS1001 kullanıyorum, skatezleri cidden kötü durumda ve hızlı şekilde çevirince takılıyor. Delux M600 de bu şekilde vasatın altında özellikler gösterir mi? Yoksa basit rekabetçi oyunlarda sorun yaratmayacak şekilde çalışır mı? Örneğin "Havit MS1001'den x kat daha iyidir." diyebileceğiniz bir sayı var mı? Teşekkür ederim.

@michaelscofield, hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Masamdaki kablo sıkıntısından dolayı ilk başta Delux M600, sonra Endgame Gear XM1r almaya karar verdim. Şuan Havit MS1001 kullanıyorum, skatezleri cidden kötü durumda ve hızlı şekilde çevirince takılıyor. Delux M600 de bu şekilde vasatın altında özellikler gösterir mi? Yoksa basit rekabetçi oyunlarda sorun yaratmayacak şekilde çalışır mı? Örneğin "Havit MS1001'den x kat daha iyidir." diyebileceğiniz bir sayı var mı? Teşekkür ederim.
Yani öyle bir sayı yok fakat ikisininde skatezleri kötü.