Selamlar, bu yaz sistem toplayacağım. Yanına da bari ekipman dizeyim dedim
Rekabetçi oyunlar oynuyorum ancak profesyonel değilim, eğlencesine oynuyorum. Onun dışında gündelik kullanım için kullanacağımdan aradaki küçük bir gecikme çok da umrumda olmaz. Asıl aklıma takılan şey bahsi geçen Delux M600 mouse'ta kronik sorun olup olmaması. Technopat'ta biri sanırsam kronik sorunludur yazmış. 700 TL'ye alacağım, sizce iyi bir fiyat mı? Bu fiyata önerdiğiniz varsa onu da alabilirim, maksimum bütçem 1500 TL ama yine Delux mouse ile aynı fiyat skalasında olsa daha iyi olur. Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ediyorum şimdiden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 700-1500
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...
shop.connectgame.com.tr
@michaelscofield, hocam önerdiğiniz kablosuz mouse var mı peki? En kötü durumda bir tane sizin attığınızdan, bir tane de M600'den alırım veya direkt Glorius Model O Wireless alırım 
Model o wireless parasına scyrox v6/v8 var kesinlikle alınmaz.@michaelscofield, hocam önerdiğiniz kablosuz mouse var mı peki? En kötü durumda bir tane sizin attığınızdan, bir tane de M600'den alırım veya direkt Glorius Model O Wireless alırım![]()
@michaelscofield, hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Masamdaki kablo sıkıntısından dolayı ilk başta Delux M600, sonra Endgame Gear XM1r almaya karar verdim. Şuan Havit MS1001 kullanıyorum, skatezleri cidden kötü durumda ve hızlı şekilde çevirince takılıyor. Delux M600 de bu şekilde vasatın altında özellikler gösterir mi? Yoksa basit rekabetçi oyunlarda sorun yaratmayacak şekilde çalışır mı? Örneğin "Havit MS1001'den x kat daha iyidir." diyebileceğiniz bir sayı var mı? Teşekkür ederim.
Yani öyle bir sayı yok fakat ikisininde skatezleri kötü.@michaelscofield, hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Masamdaki kablo sıkıntısından dolayı ilk başta Delux M600, sonra Endgame Gear XM1r almaya karar verdim. Şuan Havit MS1001 kullanıyorum, skatezleri cidden kötü durumda ve hızlı şekilde çevirince takılıyor. Delux M600 de bu şekilde vasatın altında özellikler gösterir mi? Yoksa basit rekabetçi oyunlarda sorun yaratmayacak şekilde çalışır mı? Örneğin "Havit MS1001'den x kat daha iyidir." diyebileceğiniz bir sayı var mı? Teşekkür ederim.
@michaelscofield, sensör açısından nasıl peki hocam? Örneğin dediğim hızlı çevirme sorununu Delux M600'de de yaşar mıyım?
@michaelscofield, sensör açısından nasıl peki hocam? Örneğin dediğim hızlı çevirme sorununu Delux M600'de de yaşar mıyım?
Sensörü 3311. BK3633 mcu var. Yaşanmaz diyemem bileşenleri pek iyi değil çok bir şey beklemeyin.
@michaelscofield, tamamdır hocam, çok teşekkür ederim.