Delux M800 Pro 3395'in yazılımı çalışmıyor

sharps07

Gelişen
Merhaba,

Delux M800 Pro 3395 model bir farem var. Yazılımını açmam 2-3 dakika sürüyor. Açıldığında ise yazılımda herhangi bir yere tıkladığımda yanıt vermiyor hatası alıyorum ve hata penceresinde fare modelim M820DC olarak gözüküyor. Görev yöneticisinde ise M820DC olarak gözüküyor. Visual C++ dolayıdır diyerek 2005-2022'ye kadar bütün versiyonlarını kurdum ama yine de sorun çözülmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Delux M800 Pro 3395 model farenizin yazılımıyla ilgili yaşadığınız sorun için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Yazılımı Kaldırın:
- Denetim Masası'ndan "Programlar ve Özellikler" kısmına gidin.
- Delux fare yazılımını bulun ve kaldırın.

2. Sistem Yeniden Başlatma:
- Farenizi bilgisayardan çıkarın.
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

3. Güncel Yazılımı İndirin:
- Delux'un resmi web sitesinden en güncel fare yazılımını indirin.
- İndirdiğiniz dosyayı sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın ve yükleme işlemini gerçekleştirin.

4. Sürücüleri Güncelleyin:
- Aygıt Yöneticisi'ni açın.
- "Fare ve diğer işaretleme aygıtları" bölümünde farenizi bulun, sağ tıklayın ve "Sürücüyü güncelle" seçeneğini seçin.

5. Uyumluluk Modunu Kontrol Edin:
- Yazılım kısayoluna sağ tıklayın.
- Özelliklere gidin ve "Uyumluluk" sekmesine tıklayın.
- "Bu programı uyumluluk modunda çalıştır" kutusunu işaretleyin ve Windows'un eski bir sürümünü (örneğin, Windows 8) seçin.

6. Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Ayarları:
- Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve yazılımı tekrar başlatmaya çalışın.
- Güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin, gerekirse yazılıma izin verin.

7. Alternatif Bir USB Portu Kullanın:
- Farenizi farklı bir USB portuna takarak yazılımın bu portta düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

8. Sorun Giderici Kullanımı:
- Windows Sorun Giderici'yi kullanarak yazılımda tespit edilebilecek sorunları otomatik olarak onarın.

Eğer sorun devam ederse, farenizin teknik detaylarını ve bağlantı yapısını belirlemeniz gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…