Farklı bir ürün için aynı günde aynı saatte aynı durum bilgisiyle kargom var. Aşağıya bıraktım ekran görüntüsünü. Bu kargolar ne zamangelecek hocam? Tahmini teslim günü haftaya çarşamba gözüküyor.
Benimde tahmini 5 kasım salı diyor hocam. Umarım gelir.Farklı bir ürün için aynı günde aynı saatte aynı durum bilgisiyle kargom var. Aşağıya bıraktım ekran görüntüsünü. Bu kargolar ne zamangelecek hocam? Tahmini teslim günü haftaya çarşamba gözüküyor.Eki Görüntüle 95104
Seninkine güncelleme gelirse hemen bana yaz, delirtti bu iş beni.Benimde tahmini 5 kasım salı diyor hocam. Umarım gelir.
Var mı bi haber hocam?Benimde tahmini 5 kasım salı diyor hocam. Umarım gelir.
Maalesef hocam hala aynı.Seninkine güncelleme gelirse hemen bana yaz, delirtti bu iş beni.
Var mı bi haber hocam?
@Eren A Amazon takibine düşmemiş henüz ama kargo takip kodunu girdiğimde kolay gelsin kargosunda. Bugün gelecek muhtelemen.
Nasıl yani hocam, KG sitesine kaydı düşmüş mü?Maalesef hocam hala aynı.
@Eren A Amazon takibine düşmemiş henüz ama kargo takip kodunu girdiğimde kolay gelsin kargosunda. Bugün gelecek muhtelemen.
Bana da 4 gün öncenin güncellemesi geldi. Yarın gelecek sanırım. Kolay Gelsin'e daha düşmemiş.@Eren A Amazon takibine düşmemiş henüz ama kargo takip kodunu girdiğimde kolay gelsin kargosunda. Bugün gelecek muhtelemen.
Evet düşmüş hocamızın, baksanıza bugün 4 gün önceki kargo durumu girildi.
Birebir aynı güncellemeler bana da girilmiş şimdi.Bana da 4 gün öncenin güncellemesi geldi. Yarın gelecek sanırım. Kolay Gelsin'e daha düşmemiş.Eki Görüntüle 95805
Evet düşmüş hocamızın, baksanıza bugün 4 gün önceki kargo durumu girildi.![]()
Bana artık sipariş takibini açmıyor. Bu neden biliyor musunuz? @S. VettelBirebir aynı güncellemeler bana da girilmiş şimdi.
Bende açılıyor hocam bilmiyorum sebebini. Dağıtıma çıktı bu arada.