Bende durum böyle, Cuma'yı da eklemişler. KG sitesinde hala kayıt gözükmüyor ama.
Evet bende de güncellemeler geldi yeniden. KG'de hala gözükmüyor. Kendilerine ulaştım, depomuza daha indirilmemiştir indirilince girilir sisteme dediler. 3 gündür depoya indirebilirler halbuki. Garip bi durum.Bende durum böyle, Cuma'yı da eklemişler. KG sitesinde hala kayıt gözükmüyor ama.
Bende Whatsapp'tan görüştüm, ürün bizde yok diyip geçiştirdiler. Uzun bi şikayet metni yazdım, birazdan forumlara da yazacağım. Bu Kerry Logistics nedir? Konunun bağlantısı ne onlarla?Hiçbir şey yok ortalıkta, rezalet. Bugün yine müşteri temsilcisine bağlandım, baktı etti falan dedi durun Kerry Logistics'e ulaşacağım. 3 sefer aramış, hepsinde de telesekreter. Berbat bir lojistik firması, sağolsun benim hediye planlarımı da bozdu şu anda, yarın bile gelmezse şaşırmam.
Bu arada Kerry Logistics bu fiyaskonun sebebi, numaralarını teker teker deneyip birine ulaşırsan bana da haber edersin, onlara söyleyecek birkaç lafım var
IGA gümrüğe gidip kendim teslim alsam daha hızlı olurdu, 5 gündür mouse Allah'a emanet durumda, röveşata çeken PTT bile daha iyi hizmet sunuyor.
Gerçekten ilginç bi durum. Bende Kolay Gelsin ve Amazonla konuştum. Amazon Kerry Logistics ile iletişime geçemeyeceklerini söyledi. Garip bi durum, ne yazacağımı şaşırdım yahu.Kerry Logistics bunların yurt dışından gelen gönderilerinin aktarım aşamasında yer alıyor anladığım kadarıyla.
Müşteri hizmetleri robotu bile artık beni bağlarken uğraştırmaya başladı o derece çok bağlandımEn son konuştuğum biraz daha açıkladı etti falan, söylediği şekil eğer doğruysa bizim kargolar ya aslında kargoda, ya da gümrük depo alım tarihini kaçırdığı için bu haftaki gümrük depo alımına kadar bekleyecek ki o zaman da Pazartesi'den önce gelemez gibi. Kendilerinde olmadığı için bir şey de diyemiyorlar, yoksa diyeceğim adamlara vermeyin benimkini kargoya birazdan gümrük birimindeyim diye
![]()
Bizi adamdan saymıyorlar, telefonları bile açmıyorlar. Delirttiler yeminle. Sana hayırlı olsun hocam, güle güle kullan.