Detaylar
Kim cevapladı?Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
İçindeki MCU sensörü taşıyamadığından takılma yapıyor diyorlardı ve malzeme kalitesi çok tatmin edici değil gibi yorumları okudum, almaktan vazgeçmiştim. Onun yerine ATK X1 SE aldım memnunum. Ve neredeyse 7 aydır bu fiyattaydı.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Yanlış bilgi: Beken BK3633 değil, XC Tech XC-6827 içeriyor.
M800 Pro hiçbir zaman Beken MCU kullanmadı. Broadcom MCU mevcut.Beken BK3633 MCU'su mevcut,bir önceki neslin amiral gemisi sensörünü kıt kanaat taşıyordu yer yer yetmediği de oluyordu lâkin bu fiyatta alınabilir.
Son düzenleme:
Broadcom mu XC Tech mi? TPU incelemesinde XC Tech olarak geçiyor.M800 Pro hiçbir zaman Beken MCU kullanmadı. Broadcom MCU mevcut.
Broadcom. 4-5 tane vardı ben de bundan, söktüm 3-4 tanesinde Broadcom, diğerinde Realtek MCU çıktı.Broadcom mu XC Tech mi? TPU incelemesinde XC Tech olarak geçiyor.
@The Man From Earth revize görmüş olma ihtimali var. Galeriye baktım fotoğraflarını bulamadım, elimde de değil mouseler. Fakat Broadcom olduğuna eminim veya Delux karışık MCU koyuyor.
M625 modelini kullanıyordum, bir yılı bile dolmadan orta tekerleği sıkıntı çıkarınca garantiye yollamak istedim ancak ne ben ne de Trendyol satıcıya ulaşamadığımızdan ürün elimde patlamıştı. Kendime yeni bir fare alıp ilk fırsatta çöpe attım, bu sebeple markaya pek sıcak bakma taraftarı değilim.