TalhaTatlıcı16

Gelişen
Hazır Sistem satın aldım. Ekran kartı demonte gelecek. Ailem benim takabileceğime güvenmiyor, bilgisayarcıya götürelim diyor. Ben de bilgisayarcılara güvenmiyorum. Ne yapmalıyım? (Yaş: 13)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin tak. Zor bir işlem değil zaten, kartı alacaksan pci slotuna takacaksın varsa güç kablosunu takacaksın bitti.

Burada sizin kararınızın bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum burada 100 kişi evde takılabilir dese aileniz kendi çocuğuna güvenmiyor internetteki rastgele kullanıcıların fikirlerine mi inanacak? Bence fazla şansınızı zorlamayın götürün 5 dakikada taksın.

Hazır sistem satın aldım. Ekran kartı demonte gelecek. Ailem benim takabileceğime güvenmiyor, bilgisayarcıya götürelim diyor. Ben de bilgisayarcılara güvenmiyorum. Ne yapmalıyım? (yaş: 13)

Evde eski bir kasa varsa onda antrenman yap mesela bende evdeki G31 eski bir PC fan, ekran kartı sök tak yaptım ve artık öğrendim. İmkan varsa antrenman yapın imkan yoksa bir şey değil hocam slotu açacaksın yerleştir sonra yandaki yerden vidala.

Hepinizin Tavsiyeleri İçin Çok Teşekkür Ederim Bu Benim 4. Bilgisayarım Olucak Şu anda 3. yü kullanıyorum 0 değeri 24k civarı olan bir kasa bu kasada ekran kartını sabit tutma aparatıda vardı hem ekran kartını Hemde sabit tutma aparatını söküp geri taktım yani +10 deneyim daha kazandım hepinize teşekkürler evde yapacağım