Detaylar
Kim cevapladı?Deneme başı 375 TL'ye denk geliyor. Yani deneme kitapçıklarına tek tek para verip toplamayıp tek başınıza çözmek yerine 20 kere sınav tekrarı gibi bir şey yapmış olacaksınız. Bence aşırı uçuk değil gibi fiyat.
Veira
Başarılı
Bence de hocam. Bugün kuruma gidip ufak bir indirimde talep edeceğim. Sınava şurada 5 ay bile kalmadı.Deneme başı 375 TL'ye denk geliyor. Yani deneme kitapçıklarına tek tek para verip toplamayıp tek başınıza çözmek yerine 20 kere sınav tekrarı gibi bir şey yapmış olacaksınız. Bence aşırı uçuk değil gibi fiyat.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Eğer sonuçları sisteme yükleyip yanlış ve boş soruları konu konu pdf'te veriyorlarsa normal fiyat.
Veira
Başarılı
Eğer sonuçları sisteme yükleyip yanlış ve boş soruları konu konu PDF'te veriyorlarsa normal fiyat.
Soracağım bunu. Sağ olun.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Kalemli bir tablet alıp onun üzerinden çözmek daha mantıklı.
Deneme için kesinlikle yapılacak en kötü şey olur. Normal kağıda geçtiği an dikkat hataları tavan yapar.
Shadoww
Becerikli
Çoğu kişi öyle çözüyor. Dediğin, tüm her şeyi tabletten çözenler için geçerli olur.Deneme için kesinlikle yapılacak en kötü şey olur. Normal kağıda geçtiği an dikkat hataları tavan yapar.
Mustafaymis
Uzman
Yazılanlara ek olarak çözülecek olan denemelerin yayınları önemli. Kayıt olmadan önce İki kurumunda deneme listesini karşılaştırıp öyle karar verilmeli bence.
Veira
Başarılı
Diğer kuruma pek sıcak bakmıyorum hocam. Evime otobüsle git gel 2 saat uzaklıkta neredeyse. Çok zaman kaybederim. Karşılaştırmak için sormuştum oraya daha çok.Yazılanlara ek olarak çözülecek olan denemelerin yayınları önemli. Kayıt olmadan önce İki kurumunda deneme listesini karşılaştırıp öyle karar verilmeli bence.
@Testo Unit @Mustafaymis @Lorien Dostlar şimdi gittim. 15 deneme için 4.000 TL fiyat verdiler. Yayınevleri işler kitapevinden geliyormuş. Net söylemediler ama kötü yayınlar olduğunu sanmıyorum. Doğru yanlış kısmında pdf şeklinde veriyorlarmış.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-