Veira

Başarılı
Evim şehir merkezine biraz uzak. Şehir merkezindeki dershanenin biri 30 deneme için 10.000 TL istedi. Evimin yakınında olan dershane 20 deneme için 7.500 istedi. Piyasaya hakim biri yorumlayabilir mi?

Deneme başı 375 TL'ye denk geliyor. Yani deneme kitapçıklarına tek tek para verip toplamayıp tek başınıza çözmek yerine 20 kere sınav tekrarı gibi bir şey yapmış olacaksınız. Bence aşırı uçuk değil gibi fiyat.

Deneme başı 375 TL'ye denk geliyor. Yani deneme kitapçıklarına tek tek para verip toplamayıp tek başınıza çözmek yerine 20 kere sınav tekrarı gibi bir şey yapmış olacaksınız. Bence aşırı uçuk değil gibi fiyat.
Bence de hocam. Bugün kuruma gidip ufak bir indirimde talep edeceğim. Sınava şurada 5 ay bile kalmadı.

Yazılanlara ek olarak çözülecek olan denemelerin yayınları önemli. Kayıt olmadan önce İki kurumunda deneme listesini karşılaştırıp öyle karar verilmeli bence.
Diğer kuruma pek sıcak bakmıyorum hocam. Evime otobüsle git gel 2 saat uzaklıkta neredeyse. Çok zaman kaybederim. Karşılaştırmak için sormuştum oraya daha çok.

@Testo Unit @Mustafaymis @Lorien Dostlar şimdi gittim. 15 deneme için 4.000 TL fiyat verdiler. Yayınevleri işler kitapevinden geliyormuş. Net söylemediler ama kötü yayınlar olduğunu sanmıyorum. Doğru yanlış kısmında pdf şeklinde veriyorlarmış.

Son düzenleme: