Ne alakası var kardeşim dalga mı geçiyorsun sen?
Tabletten deneme çözerken kimse yanınızda hapşurmaz, sızlanmaya başlamaz, takır takır öksürmez. Ne güzel iş değil mi tabletten çözmek. Ha tabii sadece tabletten çözüp derece yapanları da gördüm o mentalite çok sağlam mentalitedir işte sınav, deneme anında dikkat dağılmaması, odak dağılmaması kişiden kişiye değişir ama genel olarak ülkece odak problemi var teknolojik aletlerden dolayı deneme çözerken üstten bir bildirim geldi mi bitti gitti o iş veya aklın tablette bir şey oynamaya mı takıldı deneme çöp.

Son düzenleme:
Ne alakası var kardeşim dalga mı geçiyorsun sen?
Sen hayatında hiç ders çalıştın mı ya da hiç tabletten deftere geçiş yaptın mı? Bana söyleyebilir misin? Ben tabletten deftere geçtiğimde yazı yazamaz hale geliyordum, öyle garip hissediyordum. Bilip bilmeden burada insanları yanlış yönlendirmeyin. Bir bilginiz yoksa konuya cevap yazmayın.

Sen hayatında hiç ders çalıştın mı ya da hiç tabletten deftere geçiş yaptın mı? Bana söyleyebilir misin? Ben tabletten deftere geçtiğimde yazı yazamaz hale geliyordum, öyle garip hissediyordum. Bilip bilmeden burada insanları yanlış yönlendirmeyin. Bir bilginiz yoksa konuya cevap yazmayın.
"Bir bilginiz yoksa konuya yazmayın" yazmışda konu ile uzaktan yakından alakası olmayan kişi benimle tartışmaya çalışıyor. Kardeşim bende deneme parası çıkmasın diye kalemli bir tablet aldım herhangi bir sorun yaşamıyorum. Herkes senin gibi kaydırıpta beynini eritmiyo haberin olsun.

Arkadaşlar tartışma uzamasın, gerek yok. Tablet önerisi için teşekkürler fakat pek verim alabileceğimi zannetmiyorum. Gerçek bir sınıf ortamında gerçek bir sınav formatı bana daha iyi gelecektir. Tabii bu kişiden kişiye değişir. Herkes kendini tanımalı.

Ehliyet sınavına, direksiyon setiyse ETS2 oynayarak hazırlanmak gibi bir şeyden bahsediyorsunuz.
Hayir alakasi yok, soru ayni beyin ayni. Her sey cozuluyor suresel sıkıntı bile olmuyor.

"Bir bilginiz yoksa konuya yazmayın" yazmışda konu ile uzaktan yakından alakası olmayan kişi benimle tartışmaya çalışıyor. Kardeşim bende deneme parası çıkmasın diye kalemli bir tablet aldım herhangi bir sorun yaşamıyorum. Herkes senin gibi kaydırıpta beynini eritmiyo haberin olsun.
Ben de anlamadim bu nefreti, bir seyi yapamiyorsunuz diye herkes icin ayni olmuyor. Haftada tabletten 4 tane tam deneme cozuyorum neredeyse ve her 2 haftada bir sinav merkezinde girdigimde ogrendigim her seyi rahatca kagit uzerinde yapabiliyorum.

Bu sinav stresi gibi mevzularin cok abartildigini dusunuyorum, nitelikli adam her seye uyum saglayabilen adamdir zaten. Yok sira kotu, yok kimse hapsurmaz, yok kimse oksurmez. Birinin oksurugune oksurmesini duyarak alisiyorsaniz veyahut 1 adamin oksurugunden hapsurugundan bu kadar bolunuyorsaniz gidin evinizde odaklanmayi ogrenin once.

Bence de deneme merkezi tabii ki daha mantikli evet ama tablet de mukemmel bir nimet. Dershanemin verdigi AYT kitaplari var elimde soru bankasi, onlari bile PDF uzerinden cozuyorum. Sonuc ne? Yani tamamen tablet uzerinden TYT Fen'i bitirdim Aralik ayinda, ocak ayinda AYT kimya ve matematikte de oldukca ilerledim, sinavda gelen herhangi bir ogrendigim konuda hicbir absurtluk olmuyor.

Ayrica bu kadar kasilmasi da oldukca mantiksiz, beyin ayni kagit ayni bence oldukca guzel bir gerekce. Soruyu beyninle dusunuyorsun ortamla degil. Olimpiyat sorusunu tahtaya kaziyarak da cozersiniz merak etmeyin.

Son düzenleme: