Deneme Kulübü için 7.500 TL fiyat normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    deneme fiyat

Güzel fiyat bence. Evinize yakın hem de. Bence değer. Ancak 15 deneme verildiğine göre haftada bir deneme olacak sanırım. Son ay kendi branş ve genel denemelerinizi ayarlamayı unutmayın.

Deneme için kesinlikle yapılacak en kötü şey olur. Normal kağıda geçtiği an dikkat hataları tavan yapar.
Denemenin fiyatı mantıksız olduğu için değil de bu dediğiniz tamamen öğrenciyle alakalı ve genelleme yapılacak bir şey değil, yazdan beri tabletle çalışıyorum tüm kitaplarımı denemelerimi ancak kağıda geçince hiçbir fark hissetmiyor ve aynı netleri çok rahat yapıyorum.

YKS stresini hesaba kattınız mı?

Ehliyet sınavına, direksiyon setiyse ETS2 oynayarak hazırlanmak gibi bir şeyden bahsediyorsunuz.

Ancak 15 deneme verildiğine göre haftada bir deneme olacak sanırım. Son ay kendi branş ve genel denemelerinizi ayarlamayı unutmayın.
Mayıs ayına kadar biter dendi hocam. Sonrası haftada 3-4 deneme koyarım diye düşünüyorum.

Mayıs ayına kadar biter dendi hocam. Sonrası her güne deneme koyarım diye düşünüyorum.

Bir gün AYT bir gün TYT yapılabilir. Kalan zamana branş denemeleri ve eksikler tamamlanabilir. Gün içinde kalan zamandan bahsediyorum. Yani gün içinde iki genel deneme değil bir deneme olucak.

Bir gün AYT bir gün TYT yapılabilir. Kalan zamana branş denemeleri ve eksikler tamamlanabilir.
Mayıs ayına kadar bitirebilirsem öyle yaparım hocam. Şu an güzel ilerliyoruz bakalım, geç başlasam da 1.5 ayda güzel ilerledim. TYT kabaca bitti, AYT fen yarılandı desem yeri.

Mayıs ayına kadar bitirebilirsem öyle yaparım hocam. Şu an güzel ilerliyoruz bakalım, geç başlasam da 1.5 ayda güzel ilerledim. TYT kabaca bitti, AYT fen yarılandı desem yeri.

Gayet iyi ilerleme. Tam gaz devam. Seri denemelere geçmeden önce konu açarsınız yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…