Denetim Masası'ndan Microsoft Edge'i kaldırmak WebView2'yi de kaldırır mı?

Helox 64

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Edge WebView2 ihtiyacım olan bir şey, Denetim Masası'ndan Microsoft Edge'i silsem onu da mı kaldırır yoksa sadece Microsoft Edge'i mi kaldırır?

Microsoft Edge normal Windows sürümleri için kaldırılamaz. Ancak izin veren sürüm kullanıyor iseniz Microsoft Edge ve Microsoft Edge Webview2 ayrı programlar olduğu için ikisini aynı anda kaldırmaz.

Oldu da bir saçmalık yüzünden WebView2'yi kaybederseniz bu adresten tekrar indirebilirsiniz: Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer

Microsoft Edge normal Windows sürümleri için kaldırılamaz. Ancak izin veren sürüm kullanıyor iseniz Microsoft Edge ve Microsoft Edge WebView2 ayrı programlar olduğu için ikisini aynı anda kaldırmaz.

Sanırım evet ama zaten Edge öyle silinmez.

Windows 10 LTSC 2021 de kaldırılıyor.

Oldu da bir saçmalık yüzünden WebView2'yi kaybederseniz bu adresten tekrar indirebilirsiniz: Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer

En son kaybettiğim de tekrar yükleyememiştim, yüklü gözüküyordu ama yüklenmiyordu. O yüzden içimde bir korku var.

Windows 10 LTSC 2021'de kaldırılıyor bilgisi ve ekran görüntüsü paylaştı.
İsterseniz biraz bekleyin, önce ben bakacağım. Sanal makine açıp snapshot oluşturarak nasıl davrandığını kontrol edeceğim.

Güncel durum:

Test yapamadım Neden bilmiyorum ama bende bulunan LTSC sürümü Microsoft Edge'yi kaldırmama izin vermiyor. Bu garip durumu araştırıyorum..

Son düzenleme:
Eger ki winsxs ten silinmemişse, sililseniz bile muhtemelen onumuzdeki ay salı guncellemesinde tekrar kurulur tahminimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…