Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Microsoft Edge normal Windows sürümleri için kaldırılamaz. Ancak izin veren sürüm kullanıyor iseniz Microsoft Edge ve Microsoft Edge Webview2 ayrı programlar olduğu için ikisini aynı anda kaldırmaz.
Oldu da bir saçmalık yüzünden WebView2'yi kaybederseniz bu adresten tekrar indirebilirsiniz: Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer
Oldu da bir saçmalık yüzünden WebView2'yi kaybederseniz bu adresten tekrar indirebilirsiniz: Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer
Kerim Demirkaynak
Uzman
Sanırım evet ama zaten Edge öyle silinmez.Edge WebView2 ihtiyacım olan bir şey, Denetim Masası'ndan Microsoft Edge'i silsem onu da mı kaldırır yoksa sadece Microsoft Edge'i mi kaldırır?
Helox 64
Üstün
Microsoft Edge normal Windows sürümleri için kaldırılamaz. Ancak izin veren sürüm kullanıyor iseniz Microsoft Edge ve Microsoft Edge WebView2 ayrı programlar olduğu için ikisini aynı anda kaldırmaz.
Windows 10 LTSC 2021 de kaldırılıyor.
En son kaybettiğim de tekrar yükleyememiştim, yüklü gözüküyordu ama yüklenmiyordu. O yüzden içimde bir korku var.
- Makaleler
- 14
İsterseniz biraz bekleyin, önce ben bakacağım. Sanal makine açıp snapshot oluşturarak nasıl davrandığını kontrol edeceğim.Windows 10 LTSC 2021'de kaldırılıyor bilgisi ve ekran görüntüsü paylaştı.
Güncel durum:
Test yapamadım
Son düzenleme:
Helox 64
Üstün
Güncel durum:
Eki Görüntüle 125254
Test yapamadımneden bilmiyorum ama bende bulunan LTSC sürümü Microsoft Edge'yi kaldırmama izin vermiyor. Bu garip durumu araştırıyorum.
Bende de kaldır tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor.
- Makaleler
- 14
O zaman bu aracı önereceğim: GitHub - ShadowWhisperer/Remove-MS-Edge: Uninstall Microsoft Edge silently, through an executable or batch script. Remove-Edge.exe dosyasını çalıştırın. Diğerlerini çalıştırmayın.Bende de kaldır tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor.
- Makaleler
- 14
Konunun WinSXS ile hiç bir alakası yok. WinSXS güncelleme önbelleğidir ve o klasöre müdahele etmeniz tamamen yanlıştır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Teknolojinci satıcısından alışveriş yapmayın
- Miles Upshur
-
-