Makaleler
6
Bildiginiz uzere Deniz Goktas, yakin bir zamanda "Olu Deniz" isimli stand-up gosterisi ile gundem olmustu. Gosteri oldukca politik konular iceriyordu ve toplumda tartisma yaratmisti.

Kendisi hakkinda Istanbul Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan "dini degerleri asagilama" suclamasiyla sorusturma baslatilmisti. Kendisi bugun yurt disi seyahatinden dondu ve havaalaninda gozaltina alindi.

Kaynaklar;

Ne dusunuyorsunuz?

Amaç zaten buydu. Ülkede ünlenmek için sadece icraat gerekmez reklamınızın da iyi yapılması gerekir. Şu an çoğu sosyal medya haber sitelerinde adı var. Her yaşanan olayda da adı geçmeye devam edecek. Güzel reklam stratejisi. Olaydan bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama "Deniz Göktaş kimmiş dur bi' bakayım" diyen binlerce insana kendisini tanıttı.

Amaç zaten buydu. Ülkede ünlenmek için sadece icraat gerekmez reklamınızın da iyi yapılması gerekir. Şu an çoğu sosyal medya haber sitelerinde adı var. Her yaşanan olayda da adı geçmeye devam edecek. Güzel reklam stratejisi. Olaydan bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama "Deniz Göktaş kimmiş dur bi' bakayım" diyen binlerce insana kendisini tanıttı.
Zaten olay o da asıl sorun zaten izlerken bile bu adamı içeri alırlar hissinin gelmesi. Ülke rezil bir hal aldı hukuk yok. 2 tane siyasal islamcı twitter sayfası seni 2 yıl içeride tutabilir.

Zaten olay o da asıl sorun zaten izlerken bile bu adamı içeri alırlar hissinin gelmesi. Ülke rezil bir hal aldı hukuk yok. 2 tane siyasal İslam'cı Twitter sayfası seni 2 yıl içeride tutabilir.

Yazdıklarının bazı kısımlarına katılmıyorum. İslamcı değilim ama ülkenin dini ve milli değerleri üzerinden dalga geçip, üstü kapalı imalarda bulunması tabii ki birilerini rahatsız edecek. Güldüğümüz şey herkes tarafından komik ise komiktir. Umarım ceza alır ve yönünü değiştirir.

Yazdıklarının bazı kısımlarına katılmıyorum. İslamcı değilim ama ülkenin dini ve milli değerleri üzerinden dalga geçip, üstü kapalı imalarda bulunması tabii ki birilerini rahatsız edecek. Güldüğümüz şey herkes tarafından komik ise komiktir. Umarım ceza alır ve yönünü değiştirir.
Sen üstün komedi komitesi başkanı mısın? Neyin komik olduğuna herkes adına karar verme yetkisini kim verdi sana? Her konunun şakası yapılır, gülmemek tercihtir. Bir adam çıkıp bazı konular üstüne şaka yaptı diye değerler zedeleniyorsa, orada şaka yapanda değildir sorun. Ülke tek bir kişiyi ifade etmez, dolayısıyla genel herkes için sabit değer diye bir şey yoktur. Bir arada durmayı sağlayan ortalamalar bütünüdür değer dediğin şey. Uç noktalar senin tercihindir, herkese dayatamazsın.

Sen üstün komedi komitesi başkanı mısın? Neyin komik olduğuna herkes adına karar verme yetkisini kim verdi sana? Her konunun şakası yapılır, gülmemek tercihtir. Bir adam çıkıp bazı konular üstüne şaka yaptı diye değerler zedeleniyorsa, orada şaka yapanda değildir sorun. Ülke tek bir kişiyi ifade etmez, dolayısıyla genel herkes için sabit değer diye bir şey yoktur. Bir arada durmayı sağlayan ortalamalar bütünüdür değer dediğin şey. Uç noktalar senin tercihindir, herkese dayatamazsın.
Önce okuduğunu anla sonrasında açıklamalarını yaparsın dostum. Kime ne dayatmışım? Batı tarzı, sınır tanımayan bir liberal ifade özgürlüğüyle çok yanlış bir ülkede bu düşünceyi paylaşıyorsun. Toplumsal hassasiyetleri aşağılayan veya üstü kapalı bir şekilde bunlar hakkında ileri geri konuşan biri tabii ki tepki görür.